Og før du avskriver fyren helt: Maddox har allerede solgt et eksemplar (på eBay), og han lager gjerne flere, dersom noen skulle være interessert. Prisen er antydet til rundt 650 dollar.

Se også: Tråkker til 80 km/t

Pulsjet-motorer er best kjent som motorene som sende de tyske V1-bombene over London med slutten av andre verdenskrig. De er relativt billige og enkle, men er ikke særilge populære, først og fremst grunnet støy og forbruk.

125 km/t, 150 desibel

Maddox hevder at toppfarten ligger i nærheten av 125 km/t. Det å kjøre så fort med en vanlig tråsykkel fordrer imidlertid nerver av stål. Selv har han vært oppe i 80 km/t.

maddox maddox maddox=

GALSKAP: - Det er galskap, innrømer Robert Maddox. Men han selger deg gjerne en. © Maddox

- Når du beveger deg i 80 km/t på en vanlig motorsykkel, tenker du knapt over det, men på en tråsykkel er det vanvittig, forteller han. Lyden er også vanvittig.

Eller for å si det på en annen måte: De som har hørt den, hevder at lyden ikke er ulik den man avgir når man har for mye luft i magen. Når du kommer med en tråsykkel, akkompagnert av en promp på 150 decibel, blir du antageligvis lagt merke til...

Mer galskap: Vannjet 40 meter til værs

To liter i minuttet

Ufin lyd er én ting. For den som er opptatt av drivstofføkonomi, er heller ikke Maddox-maskinen noe å satse på. Pulsjeten blåser ut et par liter i minuttet. Selv om det er snakk om avgiftsfri parafin, blir det ikke akkurat billig.

Men har du hørselvern, god økonomi, sans for humor og et intenst ønske om å bli lagt merke til, er likevel greia. Sjekk videoene av Maddox-sykkelen.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!