Mercedes-Benz ConceptFASCINATION

Se Mercedes' nye storbil

Mercedes-Benz gir oss en pekepinn om hvordan den nye E-klasse blir seende ut.

Publisert Oppdatert

Vi har tidligere vist deg spionbilder av nye E-klasse, og nå har Mercedes lansert en konseptbil som gir klare hint om hvordan neste generasjon av taxifavoritten vil se ut.

ConceptFASCINATION er navnet på coupe-stasjonsvognen som skal vises for publikum på Paris-messen i oktober. Fronten på denne bilen er nærmest identisk med spionbildene vi har sett tidligere, og det er derfor stor sannsynlighet for at produksjonsmodellen også får en front i denne stilen.

Ut med de runde

Som du kan se er de karakteristiske runde lyktene borte, noe som også har skjedd med de andre Mercedes-modellene den senere tiden.

Når det kommer til bakenden, er det tydelig at designerne har fått litt friere tøyler. Om det blir seende likt ut på E-klasse stasjonsvogn når den kommer, er vel heller tvilsomt, men at noen designtrekk vil følge med over, er ingen umulighet.

Konseptbilen gjør mer enn å gi en pekepinn om utseendet til den kommende E-klassen, den gir også et innblikk i teknologien.

LES OGSÅ:

Se nye E-klasse

Her er neste 5-serie

Ren og fin: Test av Mercedes E300 Bluetec

Alle våre Mercedes-tester

Romskip på fire hul

Sterk, men gjerrig

Motoren er en av Mercedes' nye BlueTec-motorer, noe som vil si at det er en dieselmotor med lite utslipp. Den nye 2,2-literen yter respektable 204 hester, og vil bli å finne i flere av Mercedes' modeller fremover.

Første bil ut blir C 250 BlueEfficiency som blir lansert allerede denne høsten.

Bortsett fra dette er ConceptFASCINATION en typisk konseptbil, med både glassbord, luftfukter og en hel haug "smarte" oppbevaringsrom for all slags duppeditter.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning