Spionbilder: BMW 5-Serie

BMWs store og herlige 5-Serie kommer i ny utgave i 2009, og det tar jo lang tid å utvikle en ny bilmodell. Derfor er BMW allerede ute på testing med bilen, og våre spionfotografer har tatt bilder.

Avdempet
Utseendet blir mer avdempet enn dagens 5-Serie, med færre særegne linjer og mindre lek med konvekse og konkave former. Med andre ord blir den mer lik den nye 3-Serie.

Bedre plass
Akselavstanden økes med ti centimeter i forhold til dagens modell, noe som borger for bedre innvendig plass. Og bredden økes også. Men den blir litt lavere, og på tross av økt akselavstand øker totallengden kun med to centimeter.

Under panseret får den motorer i god BMW-tradisjon; et knippe rekkeseksere, noen V8-maskiner, og minst en V10. Vi regner også med å se den herlige biturbomatede treliterssekseren i 5-Serie, og kanskje også en turbomatet V8. Og så ryktes det jo at en enda heftigere M5-utgave er på vei, med turbomating av V10´en.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!