Quiz:

Kjenner du igjen disse baklyktene?

Kjenner du igjen baklyktene på biler? Svaret får du om du tar denne quizen.

Kjenner du igjen disse baklyktene?

Start quizen

Publisert Oppdatert

Lyktene er en viktig del av en bils design, og derfor også en viktig gjenkjennelsesfaktor. Det var nok lettere å plukke ut en bilmodell på lyktene i gamle dager, men fortsatt er det mulig å dra kjensel på et "design-gen" hos et bilmerke ved å se deler av bilen - for eksempel baklyktene.

Det gjelder også i mørket - og du kan jo også se om du ville klart å gjenkjenne disse baklysene i mørket?

Og når du nå først er i gang med å identifisere biler - her er en quiz om bilmerkenes logoer. Eller kanskje du drar kjensel på en bil bare ved å sjekke instrumentene?

I skrivende stund er det påske; en tid der mange av oss tar et skippertak når det gjelder bilrenhold. Når sommerfelgene skal på, kombineres det gjerne med full ut- og innvendig vask - men bilrenhold og generell beskyttelse av bilen din er noe du bør tenke på året rundt. I hvilken grad du tar vare på bilen din, kan du finne ut i denne quizen.

Vi anbefaler deg også quizen som har gjort tusenvis av lesere kok forbannet - nemlig den om hvilke spørsmål svært mange ryker på under teoritentamen til førerkortet.

Ellers finner du alle mulige slags klikk-quizer her - kjekt å ha i påsken, enten du vil teste deg selv eller konkurrere med andre. God fornøyelse!

Les også:

Quiz om biler og film

Hvilken type bileier er du?

Quiz om parkering

Skal du ta Båtførerprøven? Øv deg her

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning