Vi Menn Bil tester det aller meste som finnes på det norske markedet. Det inkluderer alt fra minibiler som Fiat 500, elbiler som Peugeot iOn og familiebiler som Mazda5 til luksussyvsetere og superbiler.

Enten du har mye penger i bakhånd og er på biljakt, eller om du bare er ute etter å drømme litt, bør du finne noe som tilfredsstiller din smak her. Felles for alle bilene er høye ytelser og mye luksus. Samt ekstrautstyrslister som er lengre enn en semitrailer.

Det er nemlig i disse bilene produsentene lanserer ny teknologi først. Her kan du få ting som nattkameraer, skjermer som kan vise forskjellig bilder til fører og passasjer, karbonkeramiske bremser og nanolakk som reparerer seg selv. Men det koster.

Det er ikke umulig å krysse av ekstrautstyr for over 400.000 kroner. For den prisen kan du få en godt utstyrt familiebil.

Ikke overraskende er nesten alle bilene på lista tyske. 9 av bilene kommer fra Tyskland, mens de tre resterende blir bygget i England.

Under finner du alle bilene vi har testet som har en startpris på over millionen sortert fra dyrest til billigst.

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!