Bildene av neste års Miss Tuning-kalender er sluppet, og denne gangen er det Frizzi Arnold fra Chemnitz i Tyskland som pryder kalenderen. Kåringen av Miss Tuning skjer hvert år i forbindelse Tuning World Bodensee - Europas største messe for tuning og styling av biler.

Messen har utviklet seg til å bli Europas største messe for tuning og styling av biler, og feiret i år 10-årsjubileum.

Fundamentet for Tuning World Bodensee er den delen av bilmarkedet som handler om chiptuning, særdeles sterke lakkeringsjobber, fete felger, nitrogenoksid, takvinger, hekkspoilere, sideskjørt og digre eksosrør.

Tuning og styling er stort flere steder i Europa. Det finnes mange entusiaster i Norge også, til tross for et strengere avgiftsregime, samt striktere lover og regler for hva som er tillatt av ekstrautstyr og inngrep som øker motorkraften.

Kåringen av Miss Tuning er blitt en viktig del av arrangementet, og vinneren får pryde den årlige Miss Tuning-kalenderen. Den er tuningverdenens glossy versjon av den mer kjendistunge og sofistikerte Pirelli-kalenderen.

Les også:

Pris USA: 330 000 kroner - pris Norge: 1 800 000 kroner

Over 70 000 kroner billigere med 27 færre hester

Endelig får storselgeren firehjulstrekk

=

MISS TUNING: Frizzi Arnold og Gunfighter Truck: Foto: Messe Friedrichshafen

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!