img Del på FacebookEr man litt bilinteressert er Citroën et bilmerke man sjelden er likegyldig til. Som regel er man enten helt frelst eller har sterke antipatier.

Men bilmerket har utvilsomt produsert noen markante modeller i bilhistorien, som Citroën 2CV og Citroën DS. Og kommer nevnte DS, en SM eller en CX glidende, er det mange som vil nikke anerkjennende.

Citroën har vært særlig kjent for å lage komfortable biler, ofte med sære løsninger. Men vi kommer ikke utenom at en del av modellene har vært beheftet med elektronisk tullball.

Karakteristisk design har også vært et av Citroëns varemerker, og etter noen litt slappe år markerer merket seg igjen med blant annet modellen Citroën DS5. og nylig viste de frem det utsøkte konseptet Citroën Numéro 9.

Dagens quiz inneholder et par nøtter, men har du stor interessere for biler generelt og Citroën spesielt, bør du kunne score høyt.

img Del på FacebookLes også:

Quiz: Gjenkjenner du bilene fra siden?

Quiz: Hva kan du om BMW-biler?

Quiz: Hva kan du om VW-biler?

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!