Klikk.no har hundrevis av tester i sin database, og antallet øker stadig. Når vi tester biler, er det en rekke faste kriterier hver enkelt bil blir vurdert ut fra og komfort er ett av disse. Vi har tidligere gitt deg oversikten over de aller beste bilene, de beste motorene og bilene med best kjøreegenskaper.

Vi gjør oppmerksom på at det er kun biler som har blitt testet fra mai 2008 og frem til i dag som er med i oversikten. Grunnen til dette er at det var på det tidspunktet vi begynte med delkarakterer. Våre tidligere biltester har kun karakteristikken under hvert punkt og hovedkarakter.

Når vi vurderer komfort, tar vi hensyn til blant annet sittekomfort, støy og fjæringskomfort. Vi har tidligere skrevet om hvordan vi tester biler. Den artikkelen finner du her.

Les hele saken

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!