Annonse

Klikk.no har hundrevis av tester i sin database, og antallet øker stadig. Når vi tester biler, er det en rekke faste kriterier hver enkelt bil blir vurdert ut fra og komfort er ett av disse. Vi har tidligere gitt deg oversikten over de aller beste bilene, de beste motorene og bilene med best kjøreegenskaper.

Vi gjør oppmerksom på at det er kun biler som har blitt testet fra mai 2008 og frem til i dag som er med i oversikten. Grunnen til dette er at det var på det tidspunktet vi begynte med delkarakterer. Våre tidligere biltester har kun karakteristikken under hvert punkt og hovedkarakter.

Når vi vurderer komfort, tar vi hensyn til blant annet sittekomfort, støy og fjæringskomfort. Vi har tidligere skrevet om hvordan vi tester biler. Den artikkelen finner du her.

Se alle produkter i De mest komfortable bilene:

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og inspill i debattene våre.

Vi setter stor pris på kommentarer og inspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Shelby 350 GT Mustang:

Fords sterkeste noensinne

Den kanskje mest ikoniske Mustangen vender tilbake, med den sterkeste selvpustende V8-eren Ford noen gang har bygget. Over 500 hestekrefter!

Bruktbilguide: Mitsubishi Outlander 2003-2006

En av de mest lettkjørte brukt-SUV-ene

Den første versjonen av Mitsubishi Outlander er gått i glemmeboken for mange. Dermed kan du gjøre et godt bruktbilkjøp.