Som vi tidligere har skrevet, er Solberg Extreme Motorshow en unik begivenhet her til lands. For første gang er en innendørs fotballbane asfaltert for å gi plass til et motorsportsshow.

Ikke uventet er det rallybrødrene Henning og Petter Solberg som har satt i gang det hele. Sikkert også inspirert av amerikanernes showpregede X-Games, der også rallybiler deltar.

For første gang er en fotballbane i Norge asfaltert! Slik ser Stabæk Arena ut i helgen.=

For første gang er en fotballbane i Norge asfaltert! Slik ser Telenor Arena ut i helgen. © Geir Svardal

Arbeidet med asfalteringen av Telenor Arena på Fornebu startet onsdag. Kunstgresset er skjult under plastplater, som igjen er dekket av treplater. Så er asfalten lagt oppå der igjen.

Fredag var alt klart, og i et lukket arrangement var det inviterte barn som fikk møte rallybrødrene. Publikum lørdag kan glede seg til utallige dueller.

Stjerner i hopetall stiller opp; også de som er "gått ut på dato" - som for eksempel Martin Schanche, Tommi Mäkinen og Marcus Grønholm.

Henning og Petter Solberg var populære objekter for barnehage-barna - nesten på linje med is!=

Henning og Petter Solberg var populære objekter for barnehage-barna - nesten på linje med is! © Geir Svardal

I skrivende stund - fredag ettermiddag - er alt av VIP-losjer utsolgt. 13 000 av 15 000 tribunebilletter er solgt. Et bevis for Henning og Petter Solbergs popularitet i Norge. Billettene selges gjennom Billettservice.

Det er også langt mer enn snittallet på årets Stabæk-kamper, som er på 9472 tilskuere.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!