Westline 34 Sport Coupé

Flott coupe fra svenske Westline

Selv om SAAB har forsynt seg av store deler av pressens interesse den siste tiden står ikke resten av den svenske industribyen Trollhättan stille. Westline Boats benyttet båtmessa i Gøteborg til å avduke deres aller nyeste – 34 Sports Coupé.

Publisert Oppdatert

Den 34 fot lange Sport Coupé deler skrog med den eksisterende modellen W34, men ser ganske så annerledes ut da Sport Coupe har tak over cockpit. Et tak med en stor takluke som styres elektronisk.

Et pantry og en rommelig sofa med bord er det første som møter oss inne under taket, og to gode kapteinstoler er plassert ved styreposisjonen. Både på akterdekket og på dørken er det teak som gjelder, innredningen ellers er laget i valnøttre.

Nede under dekk fortsetter er det fortsatt teak på gulvet og innredning i valnøttre, og det er lett å se at Westline ikke har tatt noen snarveier i produksjonen. Det hele virker veldig forseggjort og materialkvaliteten er god.

Westline 34 SC

Westline 34 SC Foto: Handeland, Petter

Foran i baugen finner vi en dobbelt V-køye og egen tv. Ingen egen lugar med andre ord men sengen kan skilles fra resten ved å trekke for et forheng. Et lite bad med dusj og toalett er plassert styrbord, mens en sittegruppe på babord side danner et oppholdsrom dersom det er innevær. En liten stikklugar med plass til to finnes lenger akter.

Akkurat hvilke motoralternativ den sportslige coupe'en får vet vi ikke, men høyst sannsynlig vil Volvo Penta stå for motoriseringen. Targamodellen W34 leveres enten med dobbelinstallasjon D3-190 eller med enkel D6-330, og vi vil tro at 34 Sport Coupé får tilsvarende motorisering.

Westline W34 koster fra to millioner kroner, vil man ha tak over hodet og velger nyheten Sport Coupé tipper vi at prisen blir noe høyere.

www.westlineboats.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning