Magnum Pro

Buster med proffe saker

Buster Magnum Pro er den første Pro Series-båten fra Fiskars, og for denne sesongens en helt nye modell. Dette er en båt i proffklassen med sentrert styrekonsoll og konstruksjon i aluminium.

RASK: Utformingen av skroget skal kunne gi et stort tilgjengelig kraftområde. Ved høyeste motorkraft kan hun nå en topphastighet på nesten 50 knop,

RASK: Utformingen av skroget skal kunne gi et stort tilgjengelig kraftområde. Ved høyeste motorkraft kan hun nå en topphastighet på nesten 50 knop, Foto: Busterboats/Jorma Rajamäki

Publisert Oppdatert

Den første Pro Series-båten fra finske Fiskars er klar til sesongen under navnet Buster Magnum Pro. Dette skal være en båt i proffklassen med sentrert styrekonsoll og konstruksjon i aluminium.

Pro Series skal være utarbeidet for brukere som legger mer vekt på ytelse enn på komfort. Dette skal ifølge pressemeldingen fra Fiskars ikke være et fartøy som bare skal stå til pynt på brygga, men et robust verktøy for hele båtsesongen.

Størst

Med en lengde på ca. 7 meter og bredde på 2,4 meter er Magnum Pro den største båten i sin klasse. Høyden på sidene er nesten 90 cm. Solide rekkverk og en standard targabøyle som kan installeres i styrekonsollen eller bak i båten, skal gi økt sikkerhet.

Kjøring

Båten er utformet med båtføreren i fokus. Den er utviklet fra skroget på Magnum og bunnen har en vinkel på 20 grader. Pro skal kunne mestrer tøffe forhold med stabilitet og stor manøvreringsevne - takket være god balanse og intelligent design, som det heter i meldingen fra verftet.

50 knop

Utformingen av skroget skal kunne gi et stort tilgjengelig kraftområde. Ved høyeste motorkraft kan hun nå en topphastighet på nesten 50 knop, mens motoren på 150 hestekrefter er tilstrekkelig for maksimal last.

Se også: Her er det beste aluminumsbåtene

Foto: Busterboats/Jorma Rajamäki

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning