Nye Saga 320 HT fra Saga Boats på Selje er klar til for visning, og får premiere på landets største båtmesse, Sjøen for alle i mars.

HT-modellen byr på åpen planløsning i cockpit med tett hardtop. Hardtopen har imidlertid fått store skyveluker og sidevinduer som kan åpnes. Dette skal gi mye lys og luft inn i båten. Båten har videre også fått den nye kalesjeløsningen fra storesøster Saga 365, noe som skal gjøre kalesjen akter svært enkel i bruk.

Resultatet er, slik verftet ser det, en flott turbåt, hvor du har mulighet for lang sesong, samtidig som du skal kunne beholde den gode plassfølelsen fra åpne båter.

Under dekk har båten fått to doble kabiner, samt et rommelig baderom med dusjvegg.

Motorinstallasjonen er, som på alle Saga-båter, enkel dieselinstallasjon med strak aksel og beskyttet ror og propell. Dette gir i mange tilfeller en driftssikker og sjødyktig båt med lave driftskostnader.

- Vi har hatt mange kunder som har etterspurt en slik løsning, og nå er den nye modellen klar, opplyser Sølve D. Refsnes fra Saga Boats AS

Selve skroget er en ren halvplanende konstruksjon med kjøl, strak aksel, ror og beskyttet propell.

Saga 320 HT=

ÅPEN: HT-modellen byr på åpen planløsning i cockpit med tett hardtop. © SKISSE: Saga

Tekniske data:

  • Lengde: 9,78 meter
  • Bredde: 3,25 meter
  • Motor: Volvo Penta eller Yanmar 220HK - 300HK
  • Pris med Volvo Penta D4-225: 1 634 000 kr

LES OGSÅ:

Vi tester Saga 325

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!