Brunswick-merket Quicksilver utvider flåten sin med ny modellserie, under navnet Captur, ikke helt ulikt det vi har sett fra Beneteau i det siste. Første modell ut blir 755 Pilothouse.

- Her sikter vi oss inn på båtbrukere som liker å fiske like mye som å crusie med komfort, melder verftet i en presseskriv.

Her kommer det frem at 755 skal være designet med talløse gjennomtenkte detaljer om bord. Det trekker frem klassens største akterdekk og fiskebrønn, i tillegg til en fleksibel benkløsning tilpasset både fisking og generell bruk.

Ellers skal det også blir tre sitteplasser i fartsretningen i styrehuset, i tillegg til to køyer.

På motorsiden skiltes det her med utenbordsmuligheter opp til 250 hk.

=

TRE: Tre sitteplasser i fartsretningen er på plass. ILLUSTRASJON: Quicksilver.

Mye standard

Quicksilver har satset sterkt på å rigge båten med mye standardutstyr. Blant annet trekkes det frem hydraulisk styring, SmartCraft-instrumentering og vask med trykkvann. Utover dette legge det opp til fire ulike pakker på ekstrautstyrssiden, hvor blant annet farget skrog blir et tilvalg.

Nyheten blir vist frem først under båtmessa i Paris i desember, før turen går til Düsseldorf, Göteborg, Stockholm og Oslo. Norsk pris kjenner vi så langt ikke til.

- Vi ser frem til å lansere den første modellen i Captur-serien. Her satser vi sterkt på å kombinere nytte med komfort, avslutter Fedra Generini, markedssjefen for europadivisjonen i Brunswick (European Marketing Manager).

Tekniske data

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!