Activ 705 Cruiser

Ny smarting fra Quicksilver

Nye Quicksilver Activ 705 Cruiser ble lansert på båtmessa i Paris nylig.

ALLSIDIG: Denne skal ifølge båtbyggeren ha fått en allsidig design som innbyr til alt fra cruising, avslapning og fiske.
ALLSIDIG: Denne skal ifølge båtbyggeren ha fått en allsidig design som innbyr til alt fra cruising, avslapning og fiske. Foto: Quicksilver
Publisert Oppdatert

Etter lanseringen av fire nye Activ-modeller i september, under La Rochelle-båtmessa, viste Quicksilver frem sin nye Quicksilver Activ 705 Cruiser i forbindelse med båtmessa i Paris.

Modellen skal kunne fås med både utenbordsmotor og hekkaggregat.

Quicksilver Activ 705 Cruiser vil, som lillesøsteren 640 Weekender, sette en ny standard for vante båtbrukere, med sporty styling og god plass innvendig i kabinen.

Den skal ifølge båtbyggeren ha fått en allsidig design som innbyr til alt fra cruising og avslapning til fiske.

- Vi forventer at båten blir en av de mer populære modellene i Quicksilver serien, opplyser Brunswick Marine i en pressemelding.

Designteamet har jobbet for å skape et sosialt innbydende miljø, med et permanent pantry, doble førerseter og en stor dør - noe som gir god forbindelse mellom cockpit og salong.

LETT: Adgang til vannet skal bli enkelt og sikkert med den vendbare ryggstøtta akter, en stor badeplattform og integrert badetrapp.
LETT: Adgang til vannet skal bli enkelt og sikkert med den vendbare ryggstøtta akter, en stor badeplattform og integrert badetrapp. Foto: Quicksilver

To køyer

Tekniske data Activ 705 Cruiser

Tekniske data

Utenbords

Hekkaggr.

Lengde (m)

7.05

7.05

Bredde (m)

2.48

2.48

Drivstofftank

220

220

Vanntank (l)

45

45

Konstruksjonskategori (CE)

C

C

Maks antall personer

8

8

Maks motoreffekt (hk)

200

220

www.quicksilver-boats.com

Kabinen har køyeplass for to personer og båten har avskjermet toalett.

Adgang til vannet skal bli enkelt og sikkert med den vendbare ryggstøtta akter, en stor badeplattform og integrert badetrapp.

Quicksilver har spesielt fokusert på kvaliteten og holdbarheten i materialvalget, hvor vindskjerm i ekte glass, "S umbrella Marine"-puteinteriør og ornamentering, LED-lys i cockpiten og en solid benkeplate i pantryet står på menyen.

Lagringsplass er ifølge Brunswick et viktig kjøpskriterium og Quicksilver Activ 705 Cruiser skal ha fått den beste kombinasjon av lagringsplass på en båt i denne klassen.

For at kundene skal kunne skreddersy båten etter egne preferanser tilbys det nå tre pakker med ekstrautstyr: Cruisingpakke, Crusing Deluxe-pakke og en elektronisk pakke.

Norske priser er imidlertid ikke klare ennå.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen