Til slutten av uka, 7. - 8. juni, er det duket for premiere for Nimbus Boats i Bergen, under ledelse av Per-Olaf Rosland og Erik Liland.

De har fra før ansvaret for butikken i Stavanger, mens Richard Hansen kommer til å bli ny kontaktperson i Bergen.

De første Nimbusbåtene her blir Nimbus 335 Coupé, som er den minste utgaven i coupé-serien.

I tillegg stilles det med Nimbus 27 Nova S, som for et par år siden fikk prisen for beste miljøbåt av den Svenske båtunionen.

Sist men ikke minst stilles det også med Paragon 31 som, sammen med lillesøster Paragon 25 er en av de heteste nykommerne i Nimbus-flåten. Sistnevnte tøffing har fått en pris på 1 617 000 med Volvo Penta D4-225 (218 HK).

- Norge viktig

Nimbus har allerede flere forhandlere her til lands, fra Bodø i nord til Fredrikstad i sør.

Men nå er det vestkysten som skal styrkes.

Ifølge Nimbus er Norge et viktig marked, siden hver sjette innbygger her til lands har tilgang på båt, i tillegg til at vi har en unikt lang kyst.

Dermed blir det naturlig med en forsterking i Vestlandshovedstaden, for å både øke tilgjengelighet og service.

- Det er en strategisk viktig beslutning å øke aktiviteten i Norge, siden vi ser positiv på fremtiden her, avslutter konsernsjefen Magnus Andersson, i Nimbus Boats AB i en pressemelding.

Adstream AB, Henrik LJungqvist

SERIE: Nimbus 335 og 365 Coupé er to modeller godt tilpasset nroske forhold. FOTO: Nimbus © Adstream AB

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!