- Nimbus 27 S er foreløpig ikke helt slik vi vil ha den, sier Marius Kragstad hos Nimbus-importør Oslo Båtsenter. Det er i første rekke detaljendringer i innredningen som verftet skal se nærmere på innen serieproduksjonen kommer i gang, og de første båtene kan leveres til kunder i 2008.

Prisen på Nimbus 27 S vil starte rundt 1,2 millioner, men Kragstad mener en riktig utstyrt og motorisert båt vil havne nærmere 1,4 millioner.

- Ikke minst er det viktig å velge korrekt motor, sier Kragstad. Båten kan leveres med en Volvo Penta D3-190, men vi kommer nok bare til å ta båten med D4-motorer. Da har du nok krefter også med last om bord.

Det er kombinasjonen av en relativt letthåndterlig størrelse, stor uteplass og det faktum at man faktisk kan bo om bord Kragstad fremhever som de sterkeste sidene ved Nimbus 27 S.

Uteplassen er åpen, med akterdekk, to sittegrupper og bysse. Under dekk sørger en stikkøye på styrbord for at du har ekstra soveplass i tillegg til hovedkøya i baugen.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!