=

Lekkert design på Frausher 717 GT

Når du sklir inn i bukta med din 80-100 fots yacht, og dørene på tendergarasjen går opp, vil du helst ikke at det skal ramle en hvilken som helst båt på vannet. Det er flere tradisjonelle båtprodusenter som har fått øyene opp for tendermarkedet, denne spesielle båttypen som frakter de bemidlede og deres gjester til og fra en yacht som er for stor til å ta plass ved brygga.

Se flere lekre Frauscherbåter:

Frauscher 909 Benaco

Frauscher 606 Riviera

Østerrikske Frausher er en av disse produsentene. Det er ingenting i veien med designet på båtene deres, i en oppsiktsvekkende blanding av retroinspirerte stilelementer og ultramoderne design og materialer. I tillegg eksperimenterer Frausher med ny og miljøvennlig teknikk:

Frauscher med hybrid

Frauscher med hydrogendrift

Nå har Frausher startet produksjon av tendermodeller. Både i standardkonfigurasjon som med Frausher 686 Lido, eller helt spesialtilpassede versjoner som kan plukkes fra det meste av modellprogrammet. I 686 Lido er det flyttbart konsoll, sprayhood forut for å beskytte passasjerene i dårlig vær, solid fenderpølse i gummi og festestropper for låring av båten langs skutesiden.

www.frauscherboats.com

=

Frausher 717 GT

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!