Dette kan sies å være en aldri så liten godnyhet for dem som har sett på trålere i det siste. Disse båtene som kjennetegnes med god bokomfort, moderat fart og relativt ekstrem rekkevidde, noe som også ser ut til å være tilfellet med Beneteaus nye Trawler 34.

Beneteau Swift Trawler 34=

© Produsent

Asymmetrisk

Siden de fysiske målene er relativt beskjedne til å tilhøre trawler-klassen har Swift Trawler 34 fått en asymmetrisk plassering av styrehuset. På denne måten skal gangveien på styrbord side blir bredere enn på babord side. Flybridgen på disse båtene er gjerne gigantiske, og denne byr ikke på noe unntak. Her skal det kunne befinne seg opp til seks personer uten at det går på sikkerheten løs, i tillegg til en liten lettbåt.

Beneteau Swift Trawler 34=

Beneteau Swift Trawler 34 © Produsent

Rommelig

I salongen vil vi kunne finner noen fellestrekk med Antares 11 fra samme verft. En liten L-sofa til styrbord og pantry fremme til babord. Forut er det satt av god plass til eieren, med en liten stikkabin til babord kan by på etasjeløsning. Toalettet ser ut til å være av det rommelige slaget.

Les også:

Vi prøvekjører nyheten Beneteau Antares 11

Beneteau Swift Trawler 34=

© Produsent

Beneteau Swift Trawler 34=

ROMMELIG: God plass loves. © Produsent

Straight

Framdriften vil så langt vi kan se bestå av en strak aksling og en midtmontert Cummins QSB 55.9, 312 kw, 425 CV (425 hk). Dette er dermed en konvensjonell løsning, men samtidig en av de mest velprøvde og pålitelige løsningene.

Les også:

Les om den største trawleren til Beneteau.

Se vår test av trawleren Clipper 64.

Beneteau Swift Trawler 34=

© Produsent

Båter i sjøen

De siste strøkene legges på Beneteaus Trawler 34 i disse dager, med forventet debut i forbindelse med båtmessa Båter i sjøen i Sandvika. Med dagans valutakurs vil prisen lande på rund 2 450 000 kroner ferdig rigget.

Tekniske data Beneteau Swift Trawler 34

  • Lengde (LOA): 11.14 meter.
  • Bredde: 4.00 meter.
  • Dypgang: 0,90 meter.
  • Sitteplasser på flybridge, oppgitt: 6 personer.
  • Sengeplasser: 4 personer.
  • For mer informasjon: Normar.
Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!