Kjendisene. De smiler til oss fra skjermen, i glossy magasiner og fra den røde løperen. Alltid ulastelig antrukket og med perfekt hår.

Hårguide

Det finnes mange gode tips for å fikse opp i en dårlig hårdag og nylig lanserte Kamille sin egen supre hårguide hvor du kan søke etter frisyreinspirasjon for kort hår, halvlangt hår, rødt hår, blondt hår, hår til bryllup og hår til hverdags og mye, mye mer.

Kjendistips

Men det vi lurer aller mest på, er hvordan kjendisene får det til, hvilke produkter kan de ikke leve uten?

Vi har huket tak i skuespiller Agnes Kittelsen, programleder Katarina Flatland og sportsanker Anne Rimmen, og fått dem til å røpe sine hemmelige ingredienser til sunt og vakkert hår.

Agnes favoritt: Mythic Oil fra L'Oréal Professionnel, kr 255,- © Scanpix

Agnes Kittelsen (32), skuespiller

Skuespiller Agnes Kittelsen er blant annet kjent fra filmer som Max Manus og Sykt Lykkelig, fra TV-serien Dag og er nå aktuell som den onde heksa i kinofilmen Reisen til julestjernen.

Brunetten har nydelig, glansfullt hår. Hvordan får hun det til?

- Jeg pleier å farge håret mitt med hårfarge fra INOA, som er en luktfri farge, helt uten ammoniakk. Den gjør håret mykere og det ser ikke farget ut, men glansfullt og naturlig, forklarer Agnes.

- Hvilket hårprodukt er din favoritt?

- Jeg er helt avhengig av Mythic Oil fra L'Oréal Professionnel. Den gjør håret mitt blankt og vakkert hver dag

Katarinas favoritt: Blonde Glam Color Enhancer fra Redken, kr 338,- © TV2

Katarina Flatland (23), programleder

Den alltid så blide og søte programlederen Katarina Flatland er datter av TV-fjeset Halvard Flatland, men er i dag mest kjent fra TV-programmer som Sønner av Norge, Sommertid og Heder og hammer.

Katarina har langt, blondt og flott stylet hår. Har hun noen gode tips til å holde håret sunt?

- I jobben min bruker hårstylistene ofte rettetang og krølltang, og det sliter mye på håret. Derfor kurer jeg håret et par ganger i uka med Redken Extreme Rescue Force. Har jeg dårlig tid, tar jeg i Redken Real Control Overnight Treat rett før jeg legger meg, og vasker ut kuren morgenen etter.

- Hvilket hårprodukt er din absolutte favoritt?

- Redken Blonde Glam Color Enhancer. Den bevarer de blonde stripene mine i håret, og jeg føler den gir håret en friskere farge!

Annes favoritt: Biosilk Silver Lights Shampoo, kr. 499 © Scanpix

Anne Rimmen (31), sportsanker

Vakre Anne Rimmen er, i tillegg til å være sportsanker i Dagsrevyen og de øvrige nyhetsprogrammene på NRK, også kjent som programleder for Melodi Grand Prix.

Anne har en lys blond og kortklipt sveis. Hva er hennes hemmelighet til flott hår?

- Det viktigste for meg er å gå til en god frisør. Dessuten bruker jeg ofte sjampo og balsam med lilla fargepigmenter som nøytraliserer gulskjær og gjør at jeg beholder den kalde, lyse fargen.

- Hvilket hårprodukt er din favoritt?

- Biosilk Silver Lights er favoritten. Shu Uemura har også mange gode produkter!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!