MOTEMEDARBEIDER: Anne Margrethe Aasgaard er Kamilles moteassistent. © Kamille/Petter Berg HM Foto

Denne seseongen bugner butikkene av deilige nye trendplagg som jeans, kjoler og florlette bluser, for ikke å glemme solbriller og sminkenyheter. En annen spennende trend er bomberjakken.

Dette er jakken som er fin både på jobb, på date og til hverdags.

Stylinghjelp

Det blir vanskelig å skulle ty til en personlig shopper hver gang du trenger noe nytt, men fortvil ikke - Kamille to the rescue!

Vi har forhørt oss med Kamilles moteassistent, Anne Margrete Aasgaard, som har hjulpet oss å style bomberjakken for deg, til tre forskjellige anledninger.

På fritiden

- Hvorfor er bomberjakken så kjekk å bruke som fritidsplagg?

- Sommeren kommer, men det er ganske vanskelig å skjønne akkurat når. Shortser og lette gensere virker ofte som en god plan, helt til det blir overskya og plutselig kjempekaldt. Skaffer du deg en bomberjakke i lett silkeaktig stoff, er du klar for varierte sommerdager. Jakken er grei å ha liggende i veska og passer både til nedtonede og litt mer pyntede plagg. Og best av alt - med denne glinsende varianten kan du skinne om kapp med sola, knallfint!

 1. Silkejakke fra Tiger of Sweden, kr 2999,-
 2. Ballerinasko fra Zara, kr 679,-
 3. Shorts fra Vero Moda, kr 260,-
 4. Genser fra Hunkydory, kr 1399,-
 5. Lipgloss fra Nelly.com, kr 199,-
=

På date

- Hvordan bør vi style bomberjakken for en date?

- Sist gang jeg var på date forsøkte jeg å kle meg "sånn som gutta liker". I duse pasteller og feminine plagg, sjøl om jeg trives best i det svarte og androgyne. Løsninga ble til å slutt å bære ei røff bomberjakke over pastellbuksene, for å røffe opp det søte. Og jammen ble det søt musikk også, mannen ble min!

 1. Jakke med skinnermer fra Tiger of Sweden, kr 2999,-
 2. Øredobber fra Aldo, kr 199,-
 3. Neglelakk fra Deborah Lippman, kr 179,-
 4. Rosa bukser fra MQ, kr 399,-
 5. Topp fra Hunkydory, kr 799,-
=

På jobb

- Hvorfor passer bomberjakken så fint på jobben?

- Vi dukker stadig opp i jeans og enkle gensere på jobb, sjøl om vi kanskje helst kunne tenkt oss å troppe opp i blazer og hæler. Kombinerer du de to jobbplagga med en bomberjakke, lover jeg at du kommer til å føle deg like fjong som de som stiller i blyantskjørt. Bare at du er mye mer komfortabel!

 1. Sporty jakke fra Wesc, kr 899,-
 2. Kraftige hæler fra Whyred, ca. kr 2318,-
 3. Strikkegenser fra Gina Tricot, kr 199,-
 4. Slengbukser fra By Malene Birger, kr 1799,-
=

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!