Eva Herzigova. Katie Green. Dita von Teese. Disse tre modellene vil for alltid være uløslig fastkneppet til Wonderbra - undertøysmerket som i sitt 75 år er sprekere enn noensinne.

Avstemning nederst i artikkelen.

Eva Herzigova (35) ble Wonderbras første byste utad da merket ble relansert i 1994. Den tsjekkiske skjønnhetsdronningen frontet den klassiske, canadiske BH-en i de mest fremgansgrike årene i Wonderbras historie.

Katie Green (22) var en ganske ukjent glamourmodell da hun i 2008 ble oppdaget av Wonderbras agenter.

I fjor sommer var hun å se på superboards verden over i BH-er i størrelse D-G.

Nydelige og smarte Katie var på god vei til å bli Wonderbras nye Eva. Men så fant en eller annen puppegjøk ut at det ville være god ide om Katie gikk ned noen kilo.

Les også:

Hold deg slank etter slankekuren

Slankepillene som faktisk virker

Du bruker 31 år av livet på slanking!

Tenker mer på mat enn på sex

- Jeg visste ikke hvordan det skulle gå med karrieren da jeg fikk beskjed om at jeg var for tjukk. Jeg mener, hvis jeg skulle gått ned 13 kilo hadde jeg jo sett ut som en sekk med knokler, sa Katie til News of The World.

Katie valge å si «Ha det Wonderbra!» til Wonderbra, og signerte med konkurrenten Ultimo i stedet.

Brått sto BH-giganten uten en barmfager frontfigur. Hvem kunne fylle skoene - og cupene - etter Katie?

Dita von Teese (37) kom Wonderbra til unnsetning. Fashionistaen og burleskdanserinnen entret arenaen - og har siden gitt undertøysmerket valuta for pengene og flere kolleksjoner i sitt eget navn.

Avstemning

Hvem er hottest?

=
19% stemmer
Eva Herzigova
=
51% stemmer
Katie Green
=
30% stemmer
Dita von Teese
Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!