Billige restplasser:

Drømmeferien er på billigsalg!

Sjekk de fantastiske prisene til eksotiske strøk.

PÅ SALG: Du kommer deg til Egypt i november for en svært billig penge dersom du hopper på en restplasstur.

PÅ SALG: Du kommer deg til Egypt i november for en svært billig penge dersom du hopper på en restplasstur. Foto: Foto: Niklas Funk/Star Tour

Publisert Oppdatert

Billige eksotiske restplasser:

Finanskrisen og renteoppgangen i høst er to faktorer som setter spor på prisene til charterselskapene. Mindre etterspørsel på luksusreiser fører til at prisene på reiser til eksotiske strøk blir skrudd ned flere hakk. Og akkurat nå kan du få tak i eksotiske charterturer til svært lave priser.

Les også: Fly til Maldivene for 4000

- Salget går tregere

Lena S Petersson, informasjonssjef i Star Tour, forteller at salget av eksotiske reiser går tregere enn normalt.

- Nå som det er urolige tider kan man gjøre et ekstra kupp. Det er drømmepriser på eksotiske reiser akkurat nå. Den beste perioden vår for salg av eksotiske reiser er etter jul. I perioden før jul kan man nå få en reise til rundt halv pris, så det er mye penger å spare til eksotiske reisemål, sier Petersson.

Hun regner med at prisene vil holde seg lave frem til slutten av desember med et påfølgende salg i januar. Hun forventer at det vil bli fulle fly igjen i januar og mars som er en mer populær tid av året å reise langt på.

Les også: Mest ferie for pengene>>

KAIRO: Hit komme du deg billig med restplassbillett

KAIRO: Hit komme du deg billig med restplassbillett Foto: Foto: Star Tour

Fly til Egypt for under 1000,-

Den aller billigste "eksotiske" flybilletten akkurat nå får du til Egypt med Star Tour med avreise 4. november. Flyreisen får du til under tusenlappen, eller mer nøyaktig 795 kroner. Billig flybillett får du også dersom du reiser til Marokko med Apollo - og med avreise 15. november får du flyreise til bare 1448 kroner.

Les også: Sniktitt på neste års bademote>>

Billig uspesifisert

For den billigste uspesifiserte Egyptreisen må du betale 1995,- da får du en ukes opphold og fly. Legger du til noen tusenlapper får du billigste reise på fire stjerners hotell til Hurghada med Star Tour den 27. november til bare 2998,-.

Velger du å hoppe på en restplasstur til USA får du fly til Fort Lauderdale for kroner 3595,- og med uspesifisert overnatting kan du få en ukes ferie i Florida til bare 3995,-. Disse prisene får du dersom du kjøper restplass hos Star Tour.

Drømmepris til Goa

Dersom India frister mer i høstmørket kan du få flybilletter til Goa med Apollo til kroner 3948,-. Med uspesifisert overnatting kan du stikke av med en to ukers ferie som bare koster deg 5448 kroner.

Les også: Te på indisk vis>>

Les flere reiseartikler her>>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning