Be han ut på date

Slik sjekka vi opp fire menn

Linn (28), Kaja (31), Line (26) og Marte (28) bestemte seg for å sjekke, og her får du alle detaljene.

SJEKKA: Jenter må sjekke mer, og det gjorde Det Nye-redaksjonens single jenter noe med. De hoppet ut i det - og inviterte sine utkårede ut på date.

SJEKKA: Jenter må sjekke mer, og det gjorde Det Nye-redaksjonens single jenter noe med. De hoppet ut i det - og inviterte sine utkårede ut på date. Foto: FOTO: Johanna Siring

Publisert Oppdatert

Vi har hørt det fra alle kanter den siste tiden. Fra kompiser, kollegaer og mannlige kjendiser vi har intervjuet i Det Nye:

Jenter må sjekke mer!

Og vi er jo egentlig helt enige. Det er på ingen måte rettferdig at jenter bare skal ta imot.

Det nytter ikke å sitte og vente på at drømmeprinsen skal komme travende på en hvit hest, skal det bli noe action, må du ta ansvar selv!

Våg å sjekke ham opp selv

Det er ikke godt å si hvorfor så mange jenter er passive tilskuere til sitt eget kjærlighetsliv. Kanskje er vi bortskjemte, late eller feige. Antagelig er det siste den vanligste grunnen til at mange holder en lav profil.

For det å sjekke opp noen kan utvilsomt være både skummelt og kleint. Det krever litt mot i brystet. Hva om du blir avvist? Ledd av? Eller om han du setter klørne i allerede har dame?

Pfff, da er det bare å ta et dypt åndedrag, stå ut med noen kleine sekunder og huske på at han uansett vil ta gesten som et stort kompliment.

«Så dumt, for du slo meg som en skikkelig kul fyr. Ha en fin dag, da!», kan du si, med et smil om munnen. Litt flaut, men det overlever du.

Les også: Slik kommer du over ham

For det finnes mange fordeler med å ta sjekkingen i egne hender: Ved å utfordre deg selv skaper du spenning i hverdagen. Du får dessuten bra historier du kan servere på neste venninnemiddag.

Og i beste fall kan du jo faktisk ende opp med å kapre drømmekjæresten!

Under kan du lese mer om hvordan det gikk da Det Nye-redaksjonen skulle jakte på kjærligheten, og vi gir deg ALLE detaljene.

Ta sjekkesjansen

Så, hvor skal du begynne? Datingjungelen er stor og kaotisk, og det dukker tilsynelatende opp nye sjekkearenaer hvert kvarter. Det er ikke lenge siden datingportaler som Sukker.no var det store.

Nå har datingappen Tinder tatt over de sultne singles oppmerksomhet. Men det finnes et hav av muligheter, også uten et elektronisk verktøy.

Mannen med stor M eller dama med stor D kan plutselig være hvor som helst: Streifende forbi deg på gata en helt vanlig onsdag. Bak disken på Kaffebrenneriet. Mellom reolene på den lokale matbutikken. I oppgangen der du bor. På jobb. På lesesalen.

Men for at du skal klare - og tørre - å fange ham opp, kreves det at du er årvåken og beredt på å ta sjansen.

Til inspirasjon, underholdning og advarsel, har Det Nye-redaksjonens fire single latt selvhøytideligheten bli igjen hjemme, kvesset amors piler og lagt ut på jakt.

Vi har rett og slett vært så greie at vi har kartlagt og tråkket opp en del av sjekketerrenget for deg! På de neste sidene forteller vi i detalj om hvordan vi har gått frem for å få med gutta på date.

Helt ufiltrert avslører vi frynsete nerver, klissete sjekkereplikker, kleine øyeblikk og pirrende følelser. Slik at du kan rappe de triksene som funket - og unngå tabbene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning