Hvor ofte setter vi oss ned, og faktisk tenker litt på de større aspektene i livet, helt for oss selv? I dag gjør jeg det, og da kjenner jeg på en helt enorm takknemlighet.

Jeg har det bra, hver eneste dag. Alt er ikke perfekt, men det er søren ikke så langt unna, heller. Jeg ville jo ikke endret på noe.

På kvelden er jeg på middag med søstrene mine, kjæresten min, familien min. Jeg er lettrørt fra før, og en uke med hardt kjør og mye tankearbeid har ikke gjort meg mindre emosjonell.

Jeg ser meg rundt, på den fantastiske middagen vi spiser, på menneskene jeg elsker. Det neste året skal jeg få tid til mer av dette.

Jeg skal jobbe som en heltinne når jeg er på jobb, og jeg skal prioritere familie og meningsfylt avkobling når jeg er hjemme. For det er ingenting som gjør meg så varm i hjertet, som å sitte i midten av en lang familielatterkrampe.

Les også:

Eier du et par av disse? Da må du lese denne saken.

Dette buksetrikset må du få med deg

Glem hælene, nå er det joggesko som gjelder

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!