Erik Bertrand Larsen mener tidsklemmen er noe sludder. En hundre prosent selvpålagt pine.

Oppskriften på god tidsstyring er enkel, utfordringen er å faktisk gjøre det. Jeg har opprettet et nytt listesystem jeg følger slavisk, og hver kveld setter jeg av litt tid til å planlegge morgendagen.

De store linjene er ikke mer komplisert enn som så, men forskjellen på å ta dagen som den kommer og å vite akkurat hva du skal få gjort er enorm. La meg gjenta: ENORM.

- Jeg er i alle fall skikkelig kjapp

Jeg er på dag tre og er så langt inne i bokens verden at jeg stadig hører Bertrand Larsens stemme i hodet. Det er nesten så jeg kan se tid og penger som renner ut i luften foran meg.

Det er ubegripelig hvor lang tid folk kan bruke i en salatbar. Hvor sakte folk går på fortauet, hvor mange ord som må ut før de kommer til poenget.

Om jeg kanskje begynner å bli litt anmassende nå? Absolutt. Men jeg er i alle fall skikkelig kjapp.

Helvetesuka

HOLD FOKUS: - Når kollegaer dukker opp setter jeg opp et imaginært hørselsvern for å ignorere all prat om helgeaktiviteter og katter på YouTube, skriver Karine. © FOTO: Gry Traaen

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!