Det er ingen grunn til å gå med ekte pels!

Det Nye har i årevis hatt et tydelig standpunkt imot ekte pels, og er klare på at pelsdyroppdrett må avvikles. Det Nye viser aldri ekte pels i magasinet, og mener det går fint an å følge med på trendene uten å bruke ekte pels.

Eller, for å være tydeligere:

Det er utrendy å bruke ekte pels!

Les også: Derfor sluttet Det Nye å vise angora

Ønsker du deg en deilig, fluffy høstkåpe er det mange å velge blant. Fuskepelsen er også denne sesongen superhot, og akkurat nå er det flust av alt fra de enkle til de fargerike og mønstrete variantene i butikkene.

Her er våre favoritter akkurat nå!

Alternativ til ekte pels

STATEMENT: Med en av disse er du gatas kuleste, og disse jakkene og kåpene er like fine til hverdags som til fest. © Produsentene

Øverst fra venstre: Grønn kåpe fra Selected Femme, kr 1699. Beige kåpe i fuskepels fra marksandspencer.com, kr 1280.

Nederst fra venstre: Asos, kr 1085. Hvit og svart kåpe fra Cheap Monday, kr 2350. Svart jakke fra Weekday, kr 1500. Vero Moda, kr 800.

Les også: Her er høstens hotteste lårhøye boots

Kombiner gjerne den fluffy jakken med kule joggesko eller svarte boots, da unngår du at antrekket blir for damete. Fuskepels er manges førstevalg til festkjolen, og samtidig er det få plagg som kan gi så mye liv til et nøytralt hverdagsantrekk som denne hårete favoritten.

Alternativ til ekte pels

NATURLIGE FARGER: Disse kåpene kan kombineres med så godt som alle andre farger og mønstre. © Produsentene

Fra venstre: Beige kåpe fra Gina Tricot, kr 700. Svart fuskepels fra Ellos, kr 799. Rosa kåpe fra asos.com, kr 1225. Svart kåpe fra Mango, kr 1299. Grønn fuskepels fra marksandspencer.com, kr 1280.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!