LOS ANGELES 2008-07-22. EXCLUSIVE. Nicky Hilton chats on the phone outside Barneys New York in Los Angeles Tuesday afternoon. The fashionista looks great in a black dress, gold accessories, pair of black and gold studded gladiator sandals, and she tops it off with a black and straw hat. Photo: Fame Pictures Code: 4002 COPYRIGHT STELLA PICTURES=

HATTEN: Nicky Hilton er en av mange som sverger til stråhatten. © Foto: Stella

Kate Moss og Sienna Miller er begge kjent for sine unike stilsans, og det de har til felles er evnen til å kombinere unike vintagekupp, gode baseplagg, klassisk og eksklusiv design.

Her har du en liten guide til hva du kan se etter denne sommeren for å gjenskape vintage-looken til de britiske jentene.

Stråhatt: Den tidløse hatten her en egen evne til å fremstå som både chic og elegant. Ikke bare er den lett å anvende, men den beskytter deg og håret ditt mot solen. Kombiner den med blomstrete sommerkjoler og denimshorts for en naturlig avslappet look.

Shorts med høyt liv: De gode shortsene med høyt liv dukket opp på 70- og 80-tallet. De fantes i en rekker farger og mønstre. På dagtid kan de smettes på over en bikini og kombineres med alt fra singlet til finere bluser.

=

GODE VALG: Ginnifer Goodwin iført korsett, Ashley Simpson i fotsidt skjørt og blondetopp og Whitney Port i shorts med høyt liv og etnisk mønster. © Foto: Stella

Fotsidt skjørt: Her er de viktig å se etter den rette fasongen i den rette teksturen. Enkelte snitt fra din mors ungdomstid er ikke like flatterende. Se etter lettere stoffer i bomull, plisévarianter og mønstre som kler kroppen din.

Korsett: Er du heldig kan du få tak på et gammelt korsett, som både passer og fremhever figuren din. Kombiner det med en åpen blazer eller under en løs hvit skjorte.

Blondetopp: Dette plagget hadde sin oppsving på 60-tallet, og ble gjerne kombinert med matchende skjørt og jakke. For en mer moderne look kan du i dag kombinere den med shorts eller jeans.

Les mer:

Viktige nøkkelplagg

Trendy med lave pumps

Den spisse tåen er tilbake

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!