27th June 2011. Kate Moss seen in Central London London, UK. Photo: KGC-184/GoffPhotos.com Code: 4081 COPYRIGHT STELLA PICTURES=

VINTAGE-DRONNING: Kate Moss har alltid vært flink til å blande dyr design med gode vintagekupp. © Foto: Stella

Rimelig mote

Få Kate Moss-stilen helt gratis

Å lete etter vintageplagg i secondhand-butikker kan ofte vær pes. Gjør det enkelt- sjekk loftet til mor først.

LOS ANGELES 2008-07-22. EXCLUSIVE. Nicky Hilton chats on the phone outside Barneys New York in Los Angeles Tuesday afternoon. The fashionista looks great in a black dress, gold accessories, pair of black and gold studded gladiator sandals, and she tops it off with a black and straw hat. Photo: Fame Pictures Code: 4002 COPYRIGHT STELLA PICTURES=
HATTEN: Nicky Hilton er en av mange som sverger til stråhatten. © Foto: Stella

Kate Moss og Sienna Miller er begge kjent for sine unike stilsans, og det de har til felles er evnen til å kombinere unike vintagekupp, gode baseplagg, klassisk og eksklusiv design.

Her har du en liten guide til hva du kan se etter denne sommeren for å gjenskape vintage-looken til de britiske jentene.

Stråhatt: Den tidløse hatten her en egen evne til å fremstå som både chic og elegant. Ikke bare er den lett å anvende, men den beskytter deg og håret ditt mot solen. Kombiner den med blomstrete sommerkjoler og denimshorts for en naturlig avslappet look.

Shorts med høyt liv: De gode shortsene med høyt liv dukket opp på 70- og 80-tallet. De fantes i en rekker farger og mønstre. På dagtid kan de smettes på over en bikini og kombineres med alt fra singlet til finere bluser.

=

GODE VALG: Ginnifer Goodwin iført korsett, Ashley Simpson i fotsidt skjørt og blondetopp og Whitney Port i shorts med høyt liv og etnisk mønster. © Foto: Stella

Fotsidt skjørt: Her er de viktig å se etter den rette fasongen i den rette teksturen. Enkelte snitt fra din mors ungdomstid er ikke like flatterende. Se etter lettere stoffer i bomull, plisévarianter og mønstre som kler kroppen din.

Korsett: Er du heldig kan du få tak på et gammelt korsett, som både passer og fremhever figuren din. Kombiner det med en åpen blazer eller under en løs hvit skjorte.

Blondetopp: Dette plagget hadde sin oppsving på 60-tallet, og ble gjerne kombinert med matchende skjørt og jakke. For en mer moderne look kan du i dag kombinere den med shorts eller jeans.

Les mer:

Viktige nøkkelplagg

Trendy med lave pumps

Den spisse tåen er tilbake

Kommentarer:

Kjersti Mo Konstituert Sjefredaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

På forsiden av Mote og Shopping

Briller til ansiktsform

Slik finner du riktige briller

Ansiktsformen avgjør hva som passer best - her er guiden.

Billig høstmote

45 må ha-plagg til under 500 kroner

Her er sesongens trender på budsjett.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Er barnet ditt klar for bleieslutt?

Noen dras mot potta tidligere enn andre. Sjekk hvor ditt barn er i løypa.

artikkel bilde

Dette gjør jenter feil når de sminker seg

Det er mer enn én feil på dette bildet...

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Konstituert Sjefredaktør:

 • Leder digitale medier:

  Tore A. Godager

 • Redaktør:

  Jan Thoresen

 • Ansvarlig redaktør / direktør:

  Axel Walø

 • Kontakt oss:

  Klikk her

Mest leste på Mote og Shopping

Slik finner du riktige briller

Ansiktsformen avgjør hva som passer best - her er guiden.

Dette sier mer om deg enn du tror

Skal skjorten oppi eller utenfor buksa? Svaret får du her.