17. mai er rett rundt hjørnet, og er du en av de som ikke vil gå i bunad, er du kanskje på utkikk etter ny kjole?

Orker du ikke å tråle butikkene rundt eller bruke unødvendig mye penger på 17.mai-antrekket, så er de beste motebazarene verdt å sjekke ut.

For det er på nettet det skjer, og det finnes mange norske nettsteder som kan trylle frem en fin kjole til deg i løpet av noen få strakser. Mange selger bruktkupp, men ofte finner du klær hvor prislappen fortsatt henger på. Da er det jo teknisk sett et nytt kupp, så det gjelder å ha øynene åpne.

Norske nettbutikker som selger bruktkupp

Miinto.no har fått inn Fretex sin nettbutikk. Her finner du kjoler fra 499 og nedover til 89 kr. Det må vi kunne kalle akseptabelt.

Bazar.no, Egmont Hjemmet Mortensens sin nye bruktmarkedssatsing, byr per dags dato på 379 kjoler av ulike merker til veldig hyggelige priser. Finn.no har selvsagt også et godt utvalg til deg som er på utkikk etter gode kupp.

Vi liker også å titte innom Vintageluxury som fører litt dyrere designermerker. Andre bruktbutikker som også har nettshopping, er for eksempel Frøken Dianas Salonger, Elegantly Waisted, Flashdance Vintage og Flamingo.

Vårens kjolefavoritter

Her er noen av våre kjolefavoritter for våren. Bruk dem gjerne på 16. mai-festen eller på 17. mai-feiringen!

BRUKTKUPPKJOLER © FOTO: Produsentene, Asos, Net-a-porter

8 fine favoritter

1. Denne er kanskje litt ekstravagant til 17.mai-feiringen, men perfekt til festen den 16.mai! En ekte Marchesa-kjole får du for kr 2000 av Marlein i Egersund.

2. Cecilie i Oslo selger denne søte mønstrete kjolen fra populære Malene Birger for bare kr 800.

3. På Vintageluxury.no fant vi denne fine hvite sommerkjolen fra Max Azria til 633 kr. Det er ikke mye for en designerkjole!

4. Acne-kjole i en nydelig pudderrosa tone, selges av Det Nyes moteansvarlig Rubi Sørvik for kr 1500 på Bazar.

5. Diane von Furstenberg-kjoler bruker å koste noen tusenlapper, men denne får du ubrukt for kr 500! Et kupp!

6. Er du av den klassiske typen, liker du kanskje denne fine kjolen fra Sand. Den er ubrukt og selges for kr 700 med lappen på.

7. Splitter ny hvit nydelig kjole fra Asos med kul cut-out i ryggen får du fiks ferdig fortollet for kr 800 på Bazar.

8. Liker du bohemstilen og klær med litt 70-tallsinspirasjon, kan det jo hende at du liker denne hippie-kjole med blomsterprint og volanger fra Lindex/Rachel Zoë som du får for 500-lappen på Finn.

God 17.mai!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!