Oppskrift på fiskekraft

Slik lager du fiskekraft

Med denne på lur kan du fikse en super fiskesuppe på 1-2-3.

FISKEKRAFT

FISKEKRAFT Foto: Foto: Håvard Egge

Publisert Oppdatert

En av fordelene med fiskekraft er at den tar under en time å produsere. Og med den på lur kan du enkelt stelle i stand en nydelig fiskesuppe.

Har du lyst til å prøve en ny variant anbefales herved fiskesuppe med lokk. Det er lite som skal til før det blir spennende på kjøkkenet.

I tillegg er fiskekraften kjekk å ha til diverse sauser, paella og risotto.

Bruk helst fiskebein og hode fra flyndrefisk, og husk å fjerne gjeller og skyll vekk blod. Styr unna sild og makrell.

Les også:

Her er sauseskolen

Dette er den deiligste eplekaka

Slik blir kyllingen skikkelig saftig

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Colourbox (illustrasjonsfoto)

Fiskekraft

Dette er den forseggjorte varianten. Det går fint an å bare syde fiskebeina i vann sammen med for eksempel løk, selleristang, hvit pepper og bladpersillestilker i en enklere versjon.

Se hele oppskriften

Ingredienser:

2 kg Fisk

1 ss Olje, nøytral

2 stk Løk

2 fedd Hvitløk

1 stk Purre

1 stk Fennikel

2.5 dl Hvitvin, tørr

3 l Vann

15 stk Hvite pepperkorn

2 stilker Bladpersille

1 stk Laurbærblad

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag