Chili con carne
Her får du et supert, enkelt og godt middagstips.

Chili con carne er lekende lett å lage. Det krever veldig lite innsats av matlageren og du får veldig mye igjen for jobben i form av rike smaker.
Del triksene med andre på to trykk!
I denne varianten har jeg gjort et ørlite triks med paprikaen. Det tar litt lenger tid, men du får fett betalt i form av smak. Jeg oppfordrer herved alle til å bake paprikaen i ovnen. Da får den fine aromaer og løfter chili con carne'n opp i elitedivisjonen.
Det er helt opp til deg hvor mange chili du vil ha. Selv er jeg ganske feig når det gjelder chili - så jeg prøver meg forsiktig fram. En av gangen. Som regel strekker jeg meg til to - men om jeg er i det krazy hjørnet tar jeg tre. Der stopper det.
Men jeg er feig, så her er det bare å prøve seg fram. Jeg serverer også chili con carne med tortillachips og rømme. Det synes jeg den fortjener. Vi får litt ekstra tekstur i knasende kjeks og så er det noe magisk med rømme og sterkt krydret mat. Prøv selv!
Her er oppskriften!
Les også: Slik får du barnet til å spise
Les også: Slik lager du scones
Les også: Slik blir baconet sprøtt
Her finner du 5.000 oppskrifter du kan kose deg med!