Thaimat blir stadig mer populært i Norge. Selv om vi ofte spiser den krydrede maten på restaurant går det fint å lage den hjemme også.

I denne videoen viser kokken Thomas Pettersen som viser deg hvordan du kan lage en super thaisaus på ett minutt og syv sekunder. Sjekk ut!

Les også: Åtte fine sauser

Les også: Hvordan lager du bearnaise

Les også: Slik lager du perfekte brownies

Thaisaus med ingefær og chili

Denne sausen er enkel å lage og veldig fin å ha på repertoiret.

Ingredienser:

1 stk rød chili

3 cm ingefær

1 stk kinesisk hvitløk, eller 3 fedd vanlig hvitløk

1 dl soyasaus

2 ss maisenna

3 dl klaret smør

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!