Hveterundstykker med hatt

Hveterundstykker med hatt © Foto: Synøve Dreyer/brodogkorn.no

Kaninører

Kaninører © Foto: Synøve Dreyer/brodogkorn.no

Det er nødvendigvis ikke så mye som skiller rundstykker fra grovbrød. Kortere steketid er én fordel. Og så er det jo ekstra stas med formen på rundstykkene, samtidig som de gjerne er ekstra forseggjort med strø og dekor. Dette gjør dem spesielt passende å servere til maten når du har gjester. Et saftig rundstykke med godt pålegg til frokost eller lunsj er såvisst heller ikke å forakte.

De flotte oppskriftene vi presenterer her, er det André Løvaas som står for. Han er leder for Bakerlandslaget, så ekspertisen er det ingenting å si på. Tre av rundstykkene er grove, mens de morsomme hveterundstykkene med "hatt", er fine. Fine rundstykker er tross alt det beste til retter med mild smak.

Müslirundstykker

Hveterundstykker med hatt

Valnøttrundstykker

Kaninører

Les også:

Bakverk som går unna

Disse brødene får du ikke i butikken

Slik lager du perfekte boller

Kilde: brodogkorn.no i samarbeid med Maison Mat & Vin .

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!