Sukkerbrød med sjokoladekrem

Slik unngår du flatt sukkerbrød

Følg denne oppskriften og du er garantert et høyt sukkerbrød.

SUKKERBRØD: Med denne metoden slipper du flatt sukkerbrød med krater i midten.

SUKKERBRØD: Med denne metoden slipper du flatt sukkerbrød med krater i midten. Foto: Foto: Øystein Westlie

Publisert Oppdatert

Er du en av de som har dårlig erfaring med å bake sukkerbrød?

Følger du min fremgangsmåte, garanterer jeg at du ender opp med et sukkerbrød som er et sted mellom 5 og 6 centimeter høyt, og helt uten et krater i midten.

I denne oppskriften har jeg byttet ut den tradisjonelle piskede kremfløten med en nydelig sjokoladesmørkrem. Dette må bare prøves!

Oppskriften er levert av bloggeren Fru Timian.

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her.

Les også:

Bland sjokolade og bløtkake

Slik lager du kakekuler på pinne

Handle for 500 kroner og få sju supre middager

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Øystein Westlie

Sukkerbrød med sjokoladekrem

Her har jeg byttet ut den tradisjonelle piskede kremfløten med en sjokoladesmørkrem.

Se hele oppskriften

Ingredienser:

5 stk Egg

200 g Sukker

200 g Hvetemel

1.5 ts Bakepulver

4 stk Eggehvite

250 g Sukker

1 ts Vaniljesukker

200 g Sjokolade, mørk

350 g Smør

175 g Sukker

0.5 dl Vann

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag