Caipirinha

BRASILIANSK: Brennevinen cachaca fra Brasil er basis i drinken caipirinha. Perfekt for mini Rio-karneval hjemme! © Foto: istockphoto

Det er ikke alle forunt å være midt i de livlige og fargerike folkemengdene i karnevalsby nr. 1 i disse dager. Men det er helt unødvendig å sture midt i den kalde norske vinteren av den grunn!

LES OGSÅ:

Verdens beste karneval

Glohet stemning

Hiv deg rundt, og inviter venner til karneval eller fest med tema tropisk aften i heimen. Sørg for at temperaturen er såpass høy at selv de med bastskjørt ikke fryser.

Ytterligere temperatur skaper du ved å ha et godt utvalg av samba, bossa nova og andre hete latinske rytmer i CD-samlingen.

Og i barskapet: Nok av karibisk rom og det brasilianske sukkerbrennevinet cachaca, blandevann, og ellers det som skal til for å lage noen skikkelig fruktige karnevalsdrinker.

Det er selvsagt ikke lett å stoppe når drinkene smaker så syndig godt, men prøv i det minste å passe på at det ikke blir altfor mye. Sløve danseløver vinner ikke karnevalet.

Samba olé!

Disse drinkene inneholder cachaca:

Batida do Carneval

Caipirinha

Latin Lover

Disse inneholder rom:

Caipirissima

Bossa Nova

Mojito

Piña Colada

Så kliin kokos godt!

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!