Romantikk for ganen

Denne Valentine-menyen slår neppe feil.

Romantikk for ganen

Romantikk for ganen

Publisert Oppdatert
Valentinesdagen er kanskje full av klisjeer, men like fullt gir den deg en glitrende mulighet til å sette litt ekstra pris på din utkårede.

Lite slår en kveld med godt selskap og gode smaker. Vi har fått tips fra Christopher Sjuve hos Klikk.no/mat om hva som garantert skaper en romantisk setting rundt middagsbordet på årets mest romantiske dag.

- Vil du vise at du virkelig bryr deg om noen syns jeg du skal satse på en tre-retter. Det gjelder å gjøre litt ekstra ut av det, sier Sjuve.

Her får du hans forslag til tre romantiske og kjempegode retter som er enkle å lage, og som smaker supergodt.

Hjertevarm forrett

- Til forrett ville jeg servert en løksuppe med en romantisk touch. Bruk en pepperkakeform til å trykke ut et hjerte av en brødskive og stek den i panna, sammen med smør. Legg brødskiven på suppa når du server den, anbefaler matentusiasten.

Filmklassisk hovedrett

Når det gjelder hovedretten velger Sjuve å se til filmens verden.

- Kjøttboller i "Lady og Landstrykeren"-stil er alltid en hit. Kjenner du ikke selskapet ditt så godt kan det kanskje være lurt å velge noe annet, da spaghetti kan være ganske sølete. Men er du i godt vant selskap er ordentlig gode kjøttboller perfekt til en romantisk middag. Kombiner med en kjærlighetsrød tomatsaus og spaghetti, sier Sjuve.