Valentineshoroskop

Les hvordan dagen blir for deg!

Publisert Oppdatert
Lurer du på hva stjernene sier om det kommende året? Les horoskopet ditt her:

Væren


At du på denne dagen er i ditt romantiske hjørne, er det ingen tvil om. Din herskende planet Mars står i ditt solare hus for flørt, svermeri og forelskelser. Det er bare et lite problem: Planeten går for tiden såkalt baklengs. Det tapper deg for vitalitet og fysisk kraft. På den annen side har Mars intens kontakt med den vakre og lidenskapelig Venus, samt selve månen som bringer inn dype og varme emosjoner.

Så, fra universets side, ligger alt til rette for en super dag med både kjærlighet og sterke følelser. Det eneste du trenger å gjøre kjære Vær, er å anstrenge deg en smule mer enn du ellers er vant til; og vips - så vil du oppleve den heteste Valentinesnatten du har hatt på lenge.

Er du singel, er det fritt frem. Er du i et etablert forhold, gjør du lurest i å vise din partner stor oppmerksomhet og seriøsitet. Det er tre ting du ikke må glemme: Det ene er å bestille et romantisk bord på en restaurant, det andre, overraske med en gave og det tredje - være diplomatisk!

Gavetips til Væren: Tøffe solbriller er fint til både han og henne. Eller noe hett med fart og spenning.
Valentinesmotto: Gi og du skal få!
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Tyren


Du kan ikke basere kjærlighetslivet ditt på tro og håp denne dagen. Da kommer du til å gå til sengs ensom og skuffet. Nå må du selv trå til for å lage en Valentinesdag for det den egenlig står for - utveksling av amorøse og kjærlige ord mellom to personer.

Mange tanker rundt hjem, jobb, forpliktelser og ansvar opptar deg. Dette legger en demper på gleden av å kunne utfolde seg maksimalt i romantiske og lidenskapelige opplevelser. På den annen side, som den sosiale, selskapsglade og kjærlige personen du er, bør du så absolutt ta deg tid til å koble av fra dine daglige oppgaver denne helgen. Er du i parforhold, inviter gode venner hjem. En bedre vert/vertinne enn deg skal man lete lenge etter. Du dekker bord der intet mangler.

Den single Tyr må for all del ikke sitte hjemme alene. Gå ut på byen og helst sammen med gode venner eller arbeidskolleger. Kveldens nymåne antyder at det som nå skjer, er begynnelsen på noe nytt som vil spire og gro.

Gavetips til Tyren: Konfekteske samt parfyme til henne og aftershave til han.
Valentinesmotto: Spre dine vinger - fly!
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Tvillingene


Selv om du er på jakt etter den store kjærligheten, kommer den ikke automatisk til deg. Den må du jobbe for. Fordelen er, at det man må slite for å få, setter man til syvende og sist større pris på.

Nymånen denne helgen hjelper deg til å finne tonen til å starte på noe nytt som vil gi deg glede i lang tid fremover. Hva det er, avhenger av hva du selv vil. Mest sannsynlig har det å gjøre med romantikk og forelskelser. I så fall, er det snakk om mer seriøse forhold enn lettsindig flørt og erotikk. At du blir tiltrukket av noen fra en annen kulturbakgrunn enn din egen, ligger i kortene.

Kjærligheten finner du gjennom jobben, karrieren eller din sosiale stilling. Er dette igjen forbundet med en reise, er du nærmest garantert romantisk suksess. Ikke tvinn deg inn i dype amorøse diskusjoner, men hold det lett og muntert. Da oppnår du alt du ønsker deg - og mer til.

Gavetips til Tvillingene: En kjærlighetsroman eller en god bok. Ikke glem Valentineskortet!
Valentinesmotto:Klar til innsats i kjærlighetens navn.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Krepsen


Gled deg. Årets Valentinesdag kan bli en de største du har opplevd på lenge. Kjærlighet, romantikk og sensuelt begjær står skrevet med store bokstaver i horoskopet ditt. Månen, som er din herskende planet, går på denne kveld sammen med vår kjærlighetsplanet nummer en - Venus! Ikke bare det, men den libidosterke planeten Mars blander seg også inn i dette. Om ikke det er nok, er det også nymåne. Det gir deg kraft og styrke til å ta de nødvendige initiativ til å sette i gang det du måtte ønske.

Uansett om du er i parforhold eller ikke, gir denne dagen mulighet til å bli begynnelsen til en ny og stor kjærlighet mellom to mennesker. Hjemmekos for de samboende blir et godt valg. Mens for den single - unn deg en reise eller en hyggelig opplevelse. Der treffer du noen. Men husk, bak gøy og moro må det ligge et snev av seriøsitet.

Gavetips til Krepsen: Noe til hjemmet som setter følelser i sving. Eller noe godt å drikke til maten.
Valentinesmotto: Amors pil treffer et hjerte.

Løven


Om du vil at kjærligheten skal spire og gro bør du unngå utidige diskusjoner denne amorøse helgen. Ikke bare vil det ødelegge for intime romantiske muligheter, men det kan faktisk være du selv som tar feil. Diplomati - ikke muskler, bør bli gjennomgangstonen. Greier du det, får du ikke bare større harmoni og lidenskap i parforhold, men du kan føre kjærlighetslivet ditt til nye og uante høyder.

Du vil sette uprøvde emosjonelle grenser for dypere sensuelle opplevelser. Dette er faktisk en dag du kan være fullstendig fortapt i begrepet kjærlighet. Dine lidenskapelige fantasidrømmer forfører deg. At dette er en herlig reise, er helt sikkert. Men, dersom du vil erobre et bankende hjerte, må det en viss dose realisme til. Har du ikke det, kan du våkne opp den 15. med et sønderknust hjerte. Kun oppriktige kjærlighetserklæringer har livets rett.

Gavetips til Løven: En Løves hjerte varmes opp av masse oppmerksomhet og ømme komplimenter.
Valentinesmotto: Hvor høyt du vil fly på en rosenrød sky, er kun opp til deg selv.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Jomfruen


Surprise, surprise - eller for å si det på godt norsk, i år blir Valentinesdagen dagen for de store overraskelser. Det ligger kjærlighet og romantikk i luften. Om du føler deg ensom og forlatt når du går på jobb om morgenen, vil du smile av fryd når du går til sengs.

Spesielt romantisk blir det for deg som allerede er i et fast parforhold. Om dere tilbringer kvelden hjemme eller går ut på byen, spiller ingen rolle. Din trang til frihet i kjærlig samspill gjør deg ikke bare forførende, men bringer elskov og begjær til nye høyder du tidligere ikke torde drømme om. Er du singel, kan du godt oppleve det samme. Men da må grunnlaget være seriøst om du skal lykkes. Akkurat nå er det hurtige og uforpliktende flørting du foretrekker, men det bringer deg ingen steder hen på denne spesielle dagen. Dette er en tid du er opptatt av andre mennesker, så du får uansett en hyggelig kveld. Men hvordan du vil at kvelden skal ende, er helt og holdent opp til deg selv.

Gavetips til Jomfruen: Et gavekort i en helsekostbutikk slår garantert an. Valentinesmotto: En fugl i hånden er bedre enn ti på taket.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Les Vektens, Skorpionens, Skyttens, Steinbukkens, Vannmannens og Fiskenes horoskop her!

Vekten


Vekten styres av planeten Venus som var den romerske kjærlighetsgudinnen. Dette gjør at de ofte kan være forelsket for forelskelsens skyld. En Vekt liker ikke å være alene, derfor søker de harmoni, fred og skjønnhet gjennom parforhold. Valentinekvelden er intet unntak. Men om denne dagen blir slik du drømmer om, avhenger hvordan du greier å bestemme deg. Det er ikke alltid like lett. Om du ikke passer deg, kan du bli fanget i et triangeloppgjør mellom fortid og nye opplevelser, mellom stabilitet og løssluppenhet, mellom trygghet og uante eventyr. En avgjørelse som kan bli vankelig å ta. Muligens ender det med at du ikke velger noen ting! Det er sikkert greit, men dette gjør at gode anledninger for amorøse opplevelser blir forspilt. Valget er ditt, men du skal vite at fra universets side byr Valentinedagen på supre muligheter for romantikk, forelskelser og seksuelle opplevelser. Et godt råd: Vær realist. Ikke la deg forføre av drømmende kjærlighet som ikke eksisterer.

Gavetips til Vekten: Alt fra en ring til vakre og duftende stearinlys.
Valentinesmotto: Uante muligheter - benytt dem!
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Skorpionen


Den vakre kjærlighetsplaneten Venus står sterkt i horoskopet ditt for romantikk, svermeri og forelskelser. Likevel henger det noen mørke skyer over horisonten. Amorøse eventyr avhenger av hvor flink du er til å tilpasse deg nye situasjoner. Spørsmålet om fortid og fremtid kan komme opp. Det gode er at din kraftfulle og intense herskende planet Pluto står i et perfekt forhold til begjærlige Venus. Det indikerer at Valentinedagen kan bli den dagen med sterke sensuelle opplevelser. Er du på utkikk etter en kjæreste, kan du faktisk treffe den rette.

Nymånen i dag inviterer deg til å starte på noe nytt, så utnytt det. Uansett, gå ut og kos deg. Det er der du treffer noen. Treffer du noen født i Skytten eller Vektens tegn, ikke la mulighetene gå fra deg. Er du allerede i et parforhold, får du de største intime opplevelsene innenfor husets fire vegger. En stemningsfylt aften med stearinlys under fire funklende øyne bringer dere inn i kjærlige omfavnelser av erotisk begjær og romantikk.

Gavetips til Skorpionen: Et smykke eller sexy undertøy for han eller henne.
Valentinesmotto: Spill på de strengene du har.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Skytten


Nesten samtlige av planetene er i den sydlige delen, eller under horisonten i horoskopet ditt på Valentinedagen. Dette er grunnen til at du er mindre utadvendt og selskapssyk enn det du ellers pleier å være. Universet inviterer deg til å søke en indre ro og heller reflektere over kjærlighetslivet, i stedet for å jage og mase etter en tilfeldig kjæreste ute på byen. Men det betyr ikke at du ikke kan hygge og kose deg på denne romantiske dagen. Alle som står deg nært og kjært, blir ekstra viktige. Dette gjelder så vel familie som venner, bekjente eller arbeidskolleger. Om du er i parforhold eller ikke, får du de største amorøse opplevelser innenfor husets fire vegger eller i hjemlige og vante omgivelser. Som den selskapelige vert eller vertinne du er, vil du få den største hygge med å invitere både single som par hjem til deg. Har du allerede planer for dagen, ta i betrakting at forandringer kan oppstå.

Gavetips til Skytten: Duftende badekremer til henne og aftershave til han.
Valentinesmotto: Indre selvtillit gir ytre styrke.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Steinbukken


Jobb, yrke og karriere opptar deg. Ja, du er så sterkt fokusert på deg og ditt og alt du har å gjøre, at hele valentinesdagen kan gå deg hus forbi. Du bør faktisk skrive en huskelapp! Ikke glem å kjøpe et valentineskort til din kjære eller noen du vil bedåre. Det er det minste du kan gjøre for de som du er mest glad i. På den annen side, ettersom du har opplevd mye stress og mas i det siste, bør du ofre denne dagen til romantikk og kjærlighet.

Slapp helt av fra andre forpliktelser og konsentrer deg om det denne dagen dreier seg om - å vise hengivenhet og beundring til andre mennesker, spesielt de man elsker. Nå har du en kjempefin anledning til å ta igjen det forsømte. Om du er singel eller ikke, bør du komme deg ut og hygge deg. Enten på et utested eller hjemme hos gode naboer. Ditt sensuelle begjær og trang til fysisk kontakt, er sterkt. Søker du romantiske eventyr, blir lidenskapelig og ømme ord spesielt viktig om du vil erobre et bankende hjerte.

Gavetips til Steinbukken: Noe praktisk, gjerne med duft. Valentinesmotto: Riv deg løs og nyt øyeblikkets stund.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Vannmannen


Det skjer masse i horoskopet ditt for tiden. Mange sterke energier å forholde seg til. Entusiasme, pågangsmot og viljestyrke burde være på topp. Nymånen på selve valentinesdagen faller faktisk i ditt eget stjernetegn, noe du virkelig burde glede deg over! Ikke la denne fantastiske anledningen gå upåaktet hen. Den inviterer deg til å starte med noe nytt. På en dag som denne, kan ikke det bety noe annet enn at det har med kjærlighet og romantikk å gjøre.

Kjærlighetsplaneten Venus har også lenge vært i stjernetegnet ditt, og du har sikkert også merket et økt intenst kjærlighetsliv. Mange single har møtt en ny kjæreste. Nå er tiden moden for at forholdet bør forsterke seg ytterlige. Dette blir ikke bare en romantisk flørt, men oppstarten til noe større. Det samme gjelder om du er i et etablert parforhold. Bruk dagen, kvelden og natten til å vise deg fra en lidenskapelig og begjærlig side. Du kan oppnå alt du vil gjennom din sensuelle kraft og begjær.

Gavetips til Vannmannen: En gave som ingen andre har. Om du ikke finner det - en romantisk CD.
Valentinesmotto: The sky is the limit!
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

Fiskene


Dette ligger an til å bli en stor valentinesfeiring. Kjærlighetsplaneten Venus står så sterkt som den kan gjøre i horoskopet ditt på denne dagen. Dette gjør at du også kan være svært følsom og emosjonell. Men egentlig er alt opp til deg selv hvordan du vil begjære dine romantiske fantasier og drømmer.

Du føler deg fri som fisken i vannet og kan svømme hvor du vil, men unngå grumsete farvann, da kan du miste oversikten og strande før du aner det og kjærlighetssorg kan fange deg. Med litt realisme og sunn fornuft vil din intuisjon fortelle deg hva som skal til for å erobre et bankende hjerte. Den muligheten har du fullt og helt. For deg vil stjernetegnet Krepsen gi ømhet og emosjonelt begjær, mens Steinbukken vil gi sterke erotiske opplevelser.

Gavetips til Fiskene: For all del, ikke glem Valentine kortet samt stemningsfylte lys eller musikk.
Valentinesmotto: Vis hva ditt hjerte står for.
 • Les også dags, ukes og månedshoroskop her!

vrkv-79x70 tyrkv-79x70 tvillingenekv-79x70 krepskv-79x70 lvekv-79x70 jomfruenkv-79x70 vrkv-79x70 tyrkv-79x70 tvillingenekv-79x70 krepskv-79x70 lvekv-79x70 jomfruenkv-79x70

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning