Tør du ikke trene?

Dersom du ikke tør å nærme deg et treningssenter skal du lese denne saken!

Publisert Oppdatert
Det er in som aldri før å trene på treningssentre og Informasjonsansvarlig i SATS Norge AS Andreas Opshaug Bakke, forteller at kjeden har oppnådd en tredobling av antall nye medlemmer nå i januar i forhold til en vanlig måned.

Du er ikke alene i januar

- Våre ansatte jobber på spreng for å hjelpe folk i gang og det blir satt opp ekstratimer. Etter nyttår er det tre ganger så mange som i en vanlig måned som begynner å trene. Vår oppgave er å hjelpe disse inn i en regelmessig treningsvane, sier han.

Om du ønsker å stramme opp og komme i form, men synes det virker ekstra skummelt å kaste deg på treningssenterbølgen, kan det hjelpe å tenke på at du absolutt ikke er alene om dette. Januar er årets beste nybegynner-måned, og du vil garantert møte mange førstegangstrenere hvis du tar motet til deg.

Her får du noen skikkelige motivasjonstips:
  • For å etablere en regelmessig treningsvane er det viktig å finne aktiviteter du liker, enten dette er ute eller på treningssenteret. Det finnes så mange aktiviteter å velge blant at de fleste vil finne noe de liker. Eksempler på aktiviteter er dansing, svømming eller skigåing.
  • For å sikre at folk finner riktige aktiviteter hjelper treningsveilederne på de fleste sentre folk å skreddersy en aktivitetsplan som passer hver enkelt.
  • Om du begynner å gå lei av en treningsform er det lurt å bytte aktivitet eller gjøre endringer som gir deg nye utfordringer. På treningssentre er staben som oftest opptatt av å få folk inn på treningsveiledning regelmessig slik at vi kan variere treningsopplegget.
  • For å holde på treningsvanen er det viktig å få støtte fra venner og familie. Fortell om livsstilsendringen du er i ferd med å gjennomføre, og få de gjerne med på treningen. Da blir det enkelt å utveksle erfaringer og holde hverandre motivert.
trening320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning