Perfekt oppstramming

Dette er veien å gå hvis du vil ha en stram og lekker kropp!

Publisert Oppdatert
  • Saken er skrevet av Treningsmagasinet.no!
  • Hvis du drømmer om en sterk, stram og fast kropp, skal du smyge deg frem på gulvet som en katt!

    Sklimatter

    Faste treningsrutiner er gull verdt for enhver person som ønsker en smekker kropp, men da kommer man rett og slett ikke unna styrketreningen. Hvis du føler at styrketrening er kjedelig og umotiverende i lengden, er det mulig at denne typen trening er riktig for deg;


Med tidsklemma som hovedutfordring kan enkle basisøvelser sydd inn i andre økter være det som skal til for å drive kontinuerlig styrketrening. Dette er mulig med den nye treningsformen kalt Catslide - små sklimatter som gjør at basistreningen blir tøff og morsom på samme tid!

Du kan for eksempel legge inn 20 minutter med Catslide etter en kondisjonsøkt hvor du har trent med høy puls.

Under får du noen enkle øvelser som bør gjennomføres 3 ganger i uken med 2 sett og 12 repetisjoner.

Skli-øvelser

1. Glidende utfall bakover (tåball løftes for å nå enda lenger bak med motsatt ben)

Kjapp beskrivelse: Fest blikket på et punkt fremfor deg. Sett foten på matten, skli bakover så langt du kommer. Det er fremre fot som gjør jobben, så pass på å ha hælen nedi underlaget hele tiden. Stram godt i setet og kom tilbake til utgangspunktet. Behold en strak holdning gjennom hele øvelsen.
Hvilke muskler trenes: Lår, setet og hofteleddsbøyere.

2. Gående planke med supermann

Kjapp beskrivelse: Stå på tå og legg håndflatene på mattene. Stram godt i magen og trekk navlen opp mot ryggraden. Hold denne mageposisjonen gjennom hele øvelsen. Gå 4 tak fremover. Stå i ro og før begge armer fremover så langt du klarer, stans og med god mageposisjon trekker du begge armene tilbake til utgangspunktet. Gjør 4 supermannreps. før du tar 4 tak bakover.
Hvilke muskler trenes: Bukmuskulatur, Skuldre, triceps og brede ryggmuskulatur.

3. Hoppende Krokodillepushups

Kjapp beskrivelse: Stå i vanlig pushupsposisjon, med kun beina på matter. Før venstre arm frem, og senk deg ned mot underlaget. Med en eksplosiv bevegelse, gjør en hoppende pushups hvor du samtidig fører motsatt arm frem. Bruk samme mageposisjon som tidligere, og pass på å behold en rett rygg gjennom hele øvelsen. Bruk den plassen du har og utfør bevegelsen fremover og bakover.
Hvilke muskler trenes: Bryst, triceps, bukmuskulatur. Catslide3-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning