Maten som hjelper deg ned i vekt

Ta for deg av sommermaten mens du kan, og gå ned i vekt!

Publisert Oppdatert
Sommeren nærmer seg slutten, men du kan enda nyte den deilige og sunne sommermaten. Og du bør utnytte den til det fulle, den kan nemlig hjelpe deg lett ned i vekt!

Deilige jordbær

Det er den perfekte sommersnacksen, og du behøver ikke gjøre det mer komplisert enn å legge dem i en bolle og spise de som de er. De er mettende, inneholder få kalorier og er fulle av god næring og vitaminer som Omega 3, C-vitaminer, fiber og mye antioksidanter.

Blåbær

Blåbær bedrer blodsirkulasjonen i kroppen og beskytter deg mot frie radikaler utenfra. De inneholder svært lite kalorier, smaker kjempegodt og har en herlig konsistens. Nyt sammen med litt kornblanding, som pålegg eller i smoothie!

Les også: Her er de skjulte kaloriene

Les også: Supersunn snacks

Les også: Sunn og god sommersalatSquash

Den grønne herligheten inneholder et lass av gode vitaminer og mye næring for kroppen og inneholder bare 80 kalorier per halve kopp. Perfekt som siderett til til middagen isteden for poteter. Passer også godt på grillen.

Paprika

Søte, røde paprika inneholder mye betakaroten, grønne paprikaer inneholder også mye C-vitamin. Paprika passer til det meste, hvorfor ikke prøve å lage en stor paprikasalat til middagen? Bland paprika i forskjellig farge, litt agurk og tomat, og ringle over en dressing laget av olje, sitron, hvitløk, salt og pepper.

Mango

Mango inneholder masse antioksidanter, proteiner og Omega-3, lite kalorier og gir maten en eksotisk smak. Du kan bruke den til både varm og kald mat, i middagen, supper, på kornblandingen, i yogurt eller i salaten.

Rødbeter

Grønnsaken inneholder masse vitamin B som er spesielt viktig for kvinner. Rødbeter beskytter mot hjertesykdommer, fødselsfeil og enkelte krefttyper. De er naturlig søte og kan gjøre salaten ekstra spennende uten at det krever mye kalorier.

Rent kjøtt og fisk

Sats på rent biffkjøtt, kyllingkjøtt, svinekjøtt eller kalkunkjøtt. Ikke glem fisk og skalldyr - kan varieres i det uendelige, og inneholder flust av stoffer som er gode for deg.

Fersken

Steinfrukten smaker sommer! Har du lyst på noe søtt, bør du satse på en skikkelig god fersken. Dette er også perfekt å kombinere i maten, enten kald eller varm. Vannmelon220
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning