Gled deg til høsten

Du går en spennende årstid i møte! Motivator Arild Hoksnes forteller hvorfor du kan glede deg til høsten.

Publisert Oppdatert
Ikke bli deprimert av mørket, kulden og store arbeidsmengder. Snu tankesettet ditt til et positivt, energifylt og entusiastisk redskap og du vil oppleve glede og spenning komme din vei!

Hva velger du?

Personlig motivator Arild Hoksnes sier det hele er enkelt;

- Tenk heller om det ikke kom noen ny høst, det er verre. Høsten er også det du gjør den til, akkurat som vår, sommer og vinter, morgen, middag og kveld, sier Hoksnes til Kvinneguiden.

Og det er fullt mulig å motivere seg for høstmørket ved å for eksempel tenke at høsten er tiden da du faktisk høster.

- Da nyter du det du har sådd, og mørket er bare er et innpakningspapir naturen gir oss gavene i. Høstmørket er som oftest bare det du velger å tenke at det er. Det er ditt valg hva du vil tenke om høstmørket. Så hva velger du da å tenke at høstmørket er?, spør motivatoren.

Trening og lære

Sol og sommer er deilig, men når solen forsvinner og kulda kryper innover landet, er dette også bra for kropp og sjel! Motivatoren er for sin egen del mer fokusert på fysisk trening.

- Fordi solen går tidlig ned, virker treningsstudioet plutselig mer meningsfylt når det bøtter ned på Nord-Vestlandet, ivrer Hoksnes og fortsetter;

- For sjelen tenker jeg blanke ark og fargestifter og som oftest skolestart, selv om jeg ikke går i vanlig skole. Høst er tid for å lære, tid for å vokse og være nysgjerrig, mener motivatoren.

5 motivasjonstips

  • Bli klar over at du tenker, og begynn å bry deg med hva disse 40000 tankene i døgnet forteller deg.
  • Sjekk om det du tenker er sant, før du føler noe som helst, og velg nye tanker å bruke følelsene dine på, hvis de ikke er sanne.
  • Gjør noe med det du kan gjøre noe med, ikke bruk energi på feil ting.
  • Prøv å utgjøre en forskjell for noen i alt du gjør.
  • Styrk din mentale kondisjon ved å samle alle dine små seire i en liten bok som heter: "Mange bekker små, gjør en stor å".
glad320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning