Dette er påstander som støttes av anerkjente og edruelige forskere ute i den store verden. Like så edruelige som alle de zenmunker og andre besinnede tenkere, som har sittet med åpne hånd¿ater og lukkede øyne mot himmelen og gransket sin indre konstitusjon i tusener av år.

Det påstås at meditasjon har hjulpet utallige urbane materialister ut av avhengigheten til alkohol, nikotin og koffein. I Chios meditasjon skal du fokusere på et meditativt symbol som absorberer og nøytraliserer.
Noe av det ¿neste ved å inkludere meditasjon i en røykeavvenning, er at morgenen er den ideelle tiden å meditere på. Og det er nettopp da de ¿este har det største røykesuget.

For å få virkelig utbytte av meditasjon er det viktig at du gjør det regelmessig. For eksempel hver morgen og kveld. Det er også viktig at du bruker den tiden som er nødvendig på å lære deg den riktige måten å meditere på. Kurs i alternativ selvutvikling drives ofte av ildsjeler og idealister, og koster gjerne ikke så mange røykpakkene. Da får du også brutt røykevanen med en ny aktivitet og et nytt miljø. Som en god begynnelse kan du ¿nne mer informasjon om Chios meditasjon på Chios Healing Norge

Artikkelen er et utdrag fra en av metodene i den nye boken 101 måter å slutte å røyke på, av Atle Bredesen.


Foto: Dreamstime.com

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!