Det er ikke så lenge siden Julia.no ble helt ny, og det har blitt noen forandringer på siten. Nye ting har kommet til etter hvert, og noe av det siste som har dukket opp, er muligheten til å gi hverandre gaver. Det passer jo perfekt nå, som vi har temaet "vennskap" denne uka.

Gi en gave til en venn.
Det er kjempelett å få venner her inne på Julia.no. Det er bare å besøke en profil, å sende en venneforespørsel. Og så gøy det er å bli kjent med nye mennesker!

Du har sikkert noen venner her inne som du setter litt ekstra mye pris på. Nå kan du vise det ved å gi denne eller disse personene en gave på profilen.

Les mer om hvordan du gir en gave her.

src="upload/modules/articles/articles/image/large/203506634450432539965393.jpg" alt="" />

Vi håper å se mange fine og forskjellige gaver på profilene deres denne uka, og kommer til å trekke fram og legge ut bilder av fine veggmeldinger og gaver som dere har sendt hverandre i en egen sak om noen dager.

Har gitt bort en gave på en profil, og skrevet noe pent, kan du gjerne legge igjen en link under, om du vil, så får vi og andre sett den.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!