Dette er en av mine favorittoppskrifter. Gudene vet hvor mange porsjoner med pasta og røykelaks jeg har spist.

Årsaken til oppskriftens suksess i mitt kjøkken er åpenbar: Den er like latterlig enkel som den er latterlig god.

Les også: Disse vaflene er perfekte

Les også: De deiligste sjokoladekakene

Les også: Slik unngår du matstress

Sjekk ut videoen!

Erik Hannemann

Kremet pasta med røykalaks

Raskere fiskemiddag enn dette er det vanskelig å få til!

Til 2 porsjoner:

500 g pasta

3 dl crème fraîche

150 g røkelaks

12 stk sukkererter

1 ss rosépepper

1 stk sitronbåter

Høyde (px): Bredde (px):
Erik Hannemann

Kremet pasta med røykalaks

Raskere fiskemiddag enn dette er det vanskelig å få til!

Til 2 porsjoner:

500 g pasta

3 dl crème fraîche

150 g røkelaks

12 stk sukkererter

1 ss rosépepper

1 stk sitronbåter

Høyde (px): Bredde (px):
Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!