Erotisk novelle

Det var ti år siden jeg hadde sett henne...

Barndomskompis Dan invitert til innflyttingsfest og gjenforening med de gamle gutta – og Dans lillesøster ...

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE: Minner fra sommerferien.
EROTISK NOVELLE: Minner fra sommerferien. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Jeg glemmer aldri det som skjedde i sommer. Sommerferien var i full gang, og jeg skulle hjem noen dager. Ja, jeg sier hjem, selv om jeg og familien flyttet da jeg var 18, og det er ganske nøyaktig ti år siden. Jeg skulle til Dan, en barndomskompis:

Han har endelig blitt huseier, og det må feires. Vi har holdt kontakten på nett og telefon. Jeg har ikke vært hos ham, men han har vært hos meg flere ganger. Jeg gleder meg, er spent på å se hvor mye som har forandret seg siden sist.

Innflyttingsfesten er super. God mat, godt drikke og godt selskap. Det er fint å treffe alle sammen igjen. Ganske morsomt å se hvor annerledes de ser ut. Vi oppdaterer oss på hverandres nåværende liv, og mimrer om barndommen og ungdommens ville strabaser. Dan og jeg avtaler en båttur neste dag. Jeg våkner til strålende sol! Dagen er perfekt for å cruise rundt på fjorden i båt. Det er herlig å høre bølgene som slår mot baugen, se sola reflektere i vannoverflaten og kjenne vinden i håret. Vi snakker om fisketur litt senere på kvelden, men først skal vi møte gjengen fra gårsdagen for litt grilling og noen kalde pils på stranda.

Idet vi fortøyer båten ser jeg en lekker liten sak som vinker ivrig mot oss. Jeg vrir hjernen, men klarer ikke plassere henne. Hun er vel omtrent 165 cm høy, slank og fast i kroppen. Hun har en lyseblå singlet og en kort, avklippet olashorts. Mørkeblondt hår i en stram hestehale som danser frem og tilbake der hun kommer løpende mot oss. Jeg rekker ikke å spørre Dan hvem denne flotte dama er før hun roper Josse!, og kaster seg rundt halsen på meg. Jeg blir helt satt ut. Dette måtte jo være noen som kjente meg før, for nesten alle kaller meg Jostein nå for tiden. Hun klemmer meg hardt og lenge, og jeg har slettes ikke noe imot det, men blir jo veldig nysgjerrig på hvem hun er. Dan redder meg.

– Nå holder det, Rikke, du overfaller ham jo!

Fnisende slipper hun taket, og jeg får sett ordentlig på ansiktet hennes. Det var som bare ... Rikke, den plagsomme lillesøsteren til Dan. Den vesle fjortisen som alltid klenget så på meg at jeg holdt på å bli sprø! Hun har blitt 24 nå, regner jeg meg fort frem til. Noe fortumlet får jeg stotret frem at det er godt å se henne igjen.

Det er en stund til de andre skal komme, og Dan drar for å handle inn proviant til grillingen før han skal plukke dem opp på tilbaketuren. Rikke forsvinner ut i vannet med noen venninner, og jeg strekker meg fornøyd ut på håndkleet. Jeg nyter synet av de halvnakne damene som leker seg i vannet. Livet kunne vært verre! Tenker jeg, før jeg døser av i sola med et bredt smil om munnen.

Jeg vet ikke nøyaktig hvor lenge jeg har ligget her, men jeg rakk visst å sovne. For plutselig bråvåkner jeg av at noe iskaldt treffer magen min. I ren refleks trekker magemusklene seg sammen, og jeg hyler ut!

Ganske lite mandig, men det skjedde så fort og uventet at jeg ikke kan noe for det. Over meg står Rikke med en vannflaske i hånda. Hun ser ned på meg og ler en trillende latter. Tennene er hvite og lyser fint opp i det solbrune ansiktet. Hun ser både søt og rampete ut på samme tid. Jeg kan ikke fatte at denne dama virkelig er Dans lillesøster. Jeg rynker brynene og forsøker å se streng ut.

– Du var en pest og en plage før, og det er du visst fremdeles, sier jeg ertende.

Hun later som om hun blir fornærmet, kaster seg over meg og holder hodet mitt fast som i en skrustikke mens hun knuger knokene hardt i hodebunnen min. Jeg roper ut:

– Jeg gir meg, jeg tar det tilbake!

Hun slipper meg løs, men blir sittende. Å nei, tenker jeg. Dette er farlig! Jeg merker at kroppen reagerer, og burde vel egentlig kaste henne av meg, men jeg klarer ikke. Hun er så deilig!

– Kan vi ikke ta en båttur?, spør hun.

– Bare du og jeg?

Jeg ser hvordan øynene hennes lyser skøyeraktig mot meg. Hun har nok merket at jeg ikke er helt upåvirket av hennes nærvær.

– Jo da, kan godt det. Hvis det er greit for broren din da?

– Null stress, jeg låner båten rett som det er, svarer hun.

Jeg løsner fortøyningen mens hun finner frem nøkkelen som er gjemt under det ene setet. Like etter er vi ute på fjorden. Hun løsner strikken så det halvlange håret flagrer i vinden. Hun har en liten bikini under den blå singleten nå, og øynene mine er festet til rumpa hennes, der den ene siden av bikinitrusa har sklidd litt oppover. Med en hamrende ereksjon sitter jeg her og stirrer på henne. Hun styrer båten inn mot en liten odde. Her er det langgrunt, det husker jeg fra de utallige badeturene før i tiden. Hun kaster ut det lille ankeret, vrenger av seg den blå singleten og hopper uti.

Snart er vi i vannet begge to. Det er lunkent, og legger ikke noen demper på ereksjonen min som begynner å bli ganske plagsom i badeshortsen. Det er så grunt at jeg fint kan stå her, vannet når meg til brystkassa. Rikke tar noen svømmetak under vann og dukker opp like foran meg. Hun er virkelig sexy nå som håret klistrer seg til hodet hennes og vannet drypper fra de lange øyenvippene. Hun ser på meg med et ertende blikk, kommer helt inntil meg og legger hendene om halsen min. Leppene våre møtes, og det blir et langt og vått kyss. Hun løfter beina og tvinner dem rundt livet på meg. Kuken blir presset mot fitta hennes under vannet, og jeg føler en voldsom lyst til å trenge inn i henne der og da.

Les også: Jeg går sakte mot ham, vrikker litt ekstra på hoftene og lar hendene gli over brystene

Vi gå i land

– Skal vi gå i land?, spør jeg hest mellom kyssene.

Hun ser på meg og nikker. Jeg merker at hun strammer taket med beina før hun igjen suger seg fast i leppene mine. Jeg vasser innover mot odden mens hun fremdeles henger fast rundt hoftene mine.

Inne på odden slipper hun taket i meg. Hun stiller seg på kne foran meg og drar ned badeshortsen. Det er en befrielse å få den av, deilig å la kuken vippe i det fri. Enda deiligere er det når hun tar tak i den og runker den sakte. Hun gaper over den og lar den gli inn og ut av munnen noen ganger. Hun tar av seg bikinioverdelen, og jeg stirrer som paralysert på de flotte, runde brystene. Vortene er allerede store og harde. Hun legger seg på ryggen, og jeg legger meg ved siden av, halvveis over henne. Kysser henne grådig mens jeg knar brystene og ruller brystvortene hennes, bytter på å være varsom og hardhendt. Jeg lirker hånden ned i bikinitrusa og kjenner at hun er glattbarbert. Mellom beina er hun våt og varm. Hun stønner av fryd, og jeg klarer ikke vente lenger. Jeg drar av henne bikinitrusa og legger meg over henne. Hun spriker villig med beina, og endelig kan jeg trenge inn i henne. Hun klamrer seg til ryggen min og vipper hoftene mot meg. Møter meg for hvert støt.

Hun er så deilig og glatt, jeg glir lett inn i henne og kjenner at hun strammer musklene rundt den harde kuken min hver gang jeg trekker meg ut. Jeg løfter beina hennes og plasserer dem på skuldrene mine slik at jeg kommer enda dypere inn. Jeg bunner henne helt, og hun stønner høylytt. Med raske bevegelser gnir hun den oppsvulmede lysttappen idet jeg øker tempoet. Jeg kjenner hvordan kroppen hennes begynner å riste. Hun flytter bena ned til ryggen min og holder meg fastlåst dypt inni seg idet hun kommer. Hele kroppen hennes spenner seg, og hun klynger seg til meg. Nå slipper jeg meg løs også. Hadde ikke klart å holde igjen nå om jeg hadde prøvd aldri så hardt. Jeg kniper sammen rumpemusklene og spruter inn i henne. Jeg blir liggende slik en stund og kjenner hvordan det pulserer svakt rundt den halvstive pikken. Så trekker jeg meg sakte ut og legger meg på ryggen.

Da vi kommer tilbake til stranda, er Dan og resten av gjengen i gang med grillingen.

– Se der ja, hun er fremdeles like klengete på deg. Enkelte ting forandrer seg visst aldri. Plagsomme lillesøstre.

Dan smiler litt oppgitt mot meg mens han rister på hodet. Hun er slettes ikke plagsom lenger, tenker jeg fornøyd, men det sier jeg ikke høyt.

Denne saken ble første gang publisert 26/11 2020, og sist oppdatert 23/08 2022.

Les også