Test av grillkjøtt

Kyllingfilet

Et av de mest proteinrike kjøttslagene vi har.

GRILLMAT: Hvilket kjøtt er sunnest å slenge på grillen?

GRILLMAT: Hvilket kjøtt er sunnest å slenge på grillen? Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen/HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Næringsinnhold per 100 gram

Energi: 105 kcal

Protein: 23,8 g

Mettet fett: 0,3 g

Salt (Na): 41 mg

Jern: 0,2 mg

Kyllingfilet er et supert alternativ på grillen. Ikke bare er det lite fett i kylling, men det er også relativt lite kalorier. Kylling er et av de mest proteinrike kjøttslagene vi har.

Kombinert med et lavt innhold av fett og kalorier, er dette perfekt mat for dem som ønsker å holde vekten eller gå ned i vekt.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag