Triple Breath

– Vis meg kraften i dette vannet

Dette er så alternativt som du kan få det.

Publisert Oppdatert

- Vis meg Triple Breath-kraften i dette vannet, sier Monique Strand, og holder en pendel over et glass vann. Pendelen står rolig.

- Vis meg Triple Breath-kraften i dette vannet, sier Strand, og holder pendelen over en mugge med vann. Pendelen beveger seg, raskere og raskere.

Intensjon + en flaske vann

Vannet som fikk pendelen til å svinge er det Monique Strand kaller «programmert vann». Oppskriften er en intensjon + en flaske vann= Programmert vann. Vannet skal hjelpe deg mot den plagen du programmerer den til å hjelpe mot, ifølge tilhengerne av Triple Breath-metoden.

Monique Strand har mye kunnskap om både skolemedisin og alternativ medisin. Selv hevder Strand at hun har fått mindre hodepine etter at hun begynte å drikke programmert vann, og at hverdagen med hennes 4 år gamle barn har blitt lettere.

Triple Breath er utviklet av en danske.

- Opprinnelig medisin

- Det er en ganske enkel rekke. En tanke er en elektrisk strøm, vann leder strøm, og kroppen består av 70 prosent vann, sier Strand.

Hun mener alternativ medisin ikke er et passende ord.

- Det mange kaller alternativ medisin er den opprinnelige medisinen. Tankekraft, urter, sjamanisme og vibrasjoner er noe som kommer opp igjen, men det har vært i menneskekulturen i årtusener, sier Monique Strand.

Europas største alternativmesse

Interessen for alternativ medisin er økende, og denne helgen skal Europas trolig største alternativmesse holdes i Oslo. Arrangøren venter fra 10-15.000 besøkende.

Se video når reporteren får programmert vann som skal hjelpe mot stress og for motivasjon.

Les også:

- Märtha trenger hjelp

Ja, vi tror på åndene!

Marcello Haugen - større enn Snåsamannen

Les mer på:

Klikk Helse

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning