Test av knekkebrød

Helios – Økologisk speltknekkebrød med frø

Høyt innhold av fett, men dette er hovedsakelig sunne fettsyrer fra frøene.

TEST AV KNEKKEBRØD: Helios - Økologisk speltknekkebrød med frø.

TEST AV KNEKKEBRØD: Helios - Økologisk speltknekkebrød med frø. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 28,5 hos ICA

200 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1803 kJ/430 kcal

Proteiner: 17,2 g

Karbohydrater: 44,4 g (hvorav sukker 0,8 g)

Fett: 18 g (hvorav mettet fett 2,3 g)

Kostfiber: 11,2 g

Natrium: 0,8 g

Ingredienser:

Sammalt speltmel (55 %), solsikkefrø (17 %), sesamfrø (8 %), siktet speltmel (5 %), havregryn, linfrø 83 %), havsalt, gjær, byggmaltekstrakt.

Begrunnelse:

Grovt speltknekkebrød med solsikke- og sesamfrø. Middels innhold av kostfiber, høyt innhold av fett, men dette er hovedsakelig sunne fettsyrer fra frøene.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag