Konkurranse: Vinn billetter til «Gubben og katten - masekråker og bestevenner»

Fredag 5. september kommer endelig den nye filmen om Gubben og katten, og nå kan tre familier vinne kinobiletter og bøker fra serien om de populære figurene. Send inn tips om den barne-appen du liker best, og bli med i konkurransen.

Bli med i vår konkurranse og vinn kinobilletter.

Bli med i vår konkurranse og vinn kinobilletter. Foto: SF Norge

Publisert Oppdatert
Gubben og katten er klare med ny film.

Gubben og katten er klare med ny film. Foto: SF Norge

5. september har den koselige familiefilmen «Gubben og Katten - masekråker og bestevenner» premiere. Det er en animasjonsfilm basert på Sven Nordqvist sine kjente og kjære figurer, Gubben Petterson og Katten Findus. De tidligere filmene har hatt stor suksess, og til sammen har over 209 500 nordmenn sett Gubben og Katten på kino.

Vi deler ut kinobilletter, og tre heldige familier stikker av med fire biletter hver, i tillegg til en bok om de populære figurene fra filmen. Kinobillettene kan brukes over hele landet, og kan benyttes allerede i premierehelgen. For å vinne må du gi oss tips om de beste appene du vet om for barn. Tipsene vil bli publisert på nettsidene våre.

Pedagogiske leker: Slik leker du barnet ditt smart

Quiz: Hvilken tv-mamma ligner du på?

Filmen handler om Gubben, en mann som bor i et lite hus hvor han tilbringer dagene med å hugge ved, finne opp saker og ting, fiske og mate høner. En dag kommer naboen innom med en presang, en liten katt. Katten kan snakke, og de to blir veldig gode venner.

I filmen møter vi også en annen nabo, som har en plagsom hane. Gubben bestemmer seg for å ta hånd om hanen, og alle i hønsegården blir kjemepglade, men katten blir redd for å miste bestevennen sin. Hva skal Katten gjøre for at ikke Gubben skal glemme ham nå som hanen har kommet inn i familien?

Vil du vinne billetter? Skriv en kommentar under artikkelen med tips om den beste barne-appen eller send en epost her.

Les også:

Tilvennning i barnehage

Stress ned om morgenen

Søvnråd for de minste barna

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning