Foreldrekompetanse.no
Innehaveren av dette nettstedet driver også kurs i Oslo området. Her kan du få hjelp hvis barnet ditt har kollikk eller søvnproblemer og mye mer.

Barseltjenesten.no
Tilbyr avlastning, råd og veiledning til gravide og barselfamilier i deres eget hjem, i forbindelse med fødsel, barseltid,amming, ernæring, stell og utstyr etc. Arrangerer også svangerskapskurs i Vestfold.

Senter for Mødre med Revmatisk sykdom
Revmatologisk avdeling ved Regionsykehuset i Trondheim tilbyr informasjon og rådgiving til kvinner med revmatiske sykdommer som ønsker å vite mer i forbindelse med svangerskap, forløsning og barnestell.

Babycenter
Meget omfattende internettressurs med stoff om "alt" som har med graviditet og småbarn å gjøre. Her finner du artikler om alt fra prevensjon, barnløshet, svangerskap, amming og helse til lek, læring og familieliv.

Libero
Bleiegigantens sider inneholder mer enn bare informasjon om produktene. Her kan man diskutere med andre og lese artikler om alt fra graviditet og helse til barneoppdragelse og kosthold.

Lekegrinda
En omfattende side om alt som har med barn å gjøre. Her er egne sider for gravide med artikler om alt fra bekkenløsning til fødsel, via graviditetskalender og kosthold. Her er egne sider for far, sider om økonomi, forskning, familien og sykdom og underholdningssider.

Ammehjelpen
Ideell organisasjon bestående av kvinner som har ammet selv og som har satt seg grundig inn i temaet amming. På sin hjemmeside gir ammehjelpen gode råd om amming, og nyheter om amming. Ammehjelpen formidler også kontakt med din nærmeste ammehjelper, og låner ut brystpumper. Ammehjelpen selger også litteratur, videoer og hjelpemidler for ammende kvinner.

Helsenetts sider om foreldre og barn
En omfattende artikkelsamling om alt fra amming til seksuelle overgrep. All tekst er skrevet av fagfolk.

Babyverden Et nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har små barn. Her skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden, og alltid finne ny, oppdatert og riktig informasjon.

Mammanettet
Stort og smått om graviditet og småbarn. Mye stoff fra brukerne, som bilder, historier og diskusjoner. Har også nyttig stoff om barnemat, sko, musikk, babysvømming o.l.

Lommelegen
Nettdoktor med egen seksjon for graviditet, fødsel og barsel. Her kan du finne svar på spørsmål om alt som kan oppstå av komplikasjoner og ubehageligheter knyttet til det å bli mor.

Barneguiden
Stoff om alt som har med barn å gjøre. Artikler om sikkerhet, graviditet, lek, navnegivning, ernæring, sykdom, juss, internettstoff og nettbutikk.

Forældre og fødsel
Den danske søsterorganisasjonen til den norske "Fødsel i Fokus". Her kan man bestille hefter og andre publikasjoner som handler om svangerskap, fødsler, amming og spebarnsstell. Det er også mulig å lese utvalgte artikler fra deres medlemsblad.

Gravid.se
Omfattende internettside om alt som har med graviditet, fødsel, barsel og barn å gjøre. Helsestoff, sex, amming, ultralyd, undersøkelser, juss, forsikring - ingen ting er glemt.

Childbirth
Amerikans side om svangerskap, fødsler, barsel og oppfostring. Her finnes det meste.

Allt för Föräldrar
Svenske sider for foreldre med tester av utstyr, tips om stell og oppfostring av barn, fødselsannonser og mye mer.

Eltern
Flott nettsted for de som kan tysk,med gode opplysninger om svangerskap, barn, chat etc.

Les hele saken