Dersom du har mulighet til å snu deg rundt og bestille i dag og reise i morgen så er restplasstilbudet stort. November er ingen måned da turister strømmer til varmere strøk, og med høstens finanskrise og renteøkning har mange kviet seg for å bestille vinterturen. Derfor kan du få rimelige restplassturer her og nå og trolig helt frem til den andre uken i desember. Da går julereisene unna i en fei og prisene stiger.

Se de billigste restplassene til sol og varme her>>

Dersom du velger å reise førstkommende mandag kan du komme deg til Egypt og bo to uker på uspesifisert hotell for bare 3033 kroner.

Drømmeferien på billigsalg>>

Mest for feriepengene>>

I vårt reisesøk kan du velge hvor du ønsker å reise til - enten det er Thailand, Egypt eller hvor som helst i hele verden. Reisesøkesiden Orbville.no viser vei til de billigste restplassene akkurat nå - så dersom du er ute etter å spare penger, men hungrer etter sol og sommer, så er det bare å sjekke ut alternativene.

Flere artikler om sol og bad>>

Tilbake til reiseforsiden>>

Billig, spansk kvalitetsvin>>

Dyrt å fylle feil drivstoff>>

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!